NBA

Jól fizető underrel szemezgetünk - tippek az NBA-rájátszásra

  • idontstop1

A Keleti főcsoportban a vártnál könnyeben dőlhet el a negyeddöntő, de a Toronto-Bostonon mi nem a kimenetelt húzzuk be.

A harmadik felvonás következik a Raptors-Celtics összecsapáson, amelyen a Boston 2-0-ra vezet. Ismerős lehet a helyzet a címvédőnek, hiszen egy évvel korábban a Bucks húzott el 2-0-ra ellenük, aztán zsinórban négyet nyerve nyomták ki Antetokounmpóékat. Mondjuk egy Leonarddal erősebbek voltak akkor, de egyelőre így sem írnánk le Nick Nurse fiait.

{"headTitle":"Toronto Raptors-Boston Celtics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-04 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Raptors","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Celtics","odds":"2.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Igazából a második meccset is elhozhatták volna, hiszen három negyed után még előnyben voltak, csak Marcus Smart nagyon elcsípte a fonalat. A Celtics egy 23-9-es runt produkálva a saját javára fordította a találkozót, amit aztán be is húzott. Persze tudjuk, hogy kifejezetten nehéz a Boston ellen játszani, amely a liga egyik legjobb védelmével rendelkezik, így nem hinnénk, hogy pontzáporos meccsre van kilátás.

Ki vagyunk akadva eléggé, hiszen 2-0-s hátrányban vagyunk. Vissza kell néznünk a meccset, hogy megértsük mit rontottunk el és, hogy min tudunk javítani.

- mondta a kanadaiak sztárirányítója, Lowry.

Nem túl jó előjel, hogy a Celtics ellen nagyon nem megy a címvédőnek, hiszen az utóbbi 6/5 összecsapást bukták ellenük. Amúgy is nagy menetben van a Brad Stevens legénység, amely 6-0-lal áll a Play Offban és ha a Toronto továbbra is 30 százalék alatt dobja a triplákat, akkor simán benne van, hogy 3-0-ra húznak el Tatumék.

Tudtad? A Boston 5-1 ATS az utóbbi 6 Raptors ellen lejátszott meccsen.

Csábító nagyon a +1-es Boston line, de ezúttal inkább a pontszámot támadjuk. A Celtics 6/5, míg a Raptosnak 6/4 összecsapása hozott underes végeredményt, a növekvő tét pedig nyilván nem az overnek kedvez. A második meccses, kicsit magasabb ponthatár jobban tetszett, de a 216.5-es is még a játszható kategóriába tartozik.

{"headTitle":"Toronto Raptors-Boston Celtics","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-04 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"216.5 pont alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}