Serie A

Minden adott végre egy sima Milan-sikerhez?

  • varin

Ha brillírozó sztárcsapatnak nem is nevezhetjük most a Milant, de azért illene nyerniük Bresciában.

Zlatan Ibrahimovic tagadhatatlanul beindította az AC Milan szekerét, habár eddig elsősorban nem a góljainak köszönhetően robog a milánói fogat januárban. A Rossonerik idén még veretlenek és igaz, hogy győzelmeik közül szinte mindegyik kötelező volt és az egyetlen pontvesztésük sem dicsőséges tett, ám pénteken is hasonló kaliberű 90 perc vár Pioli fiaira az omladozó Brescia otthonában.

{"headTitle":"Brescia-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brescia","odds":"4.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Milan","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Merthogy az újonc egészen pocsék formában van az utóbbi hetekben, zsinórban öt nyeretlen meccs, súlyosbító körülményként pedig a Lazión kívül az ellenfelek listája: Sassuolo, Parma, Sampdoria, Cagliari. Eugenio Corini problémáit tovább gyarapítja az a tény is, hogy Mario Balotellinek ismét csak nem volt kedve a Milan ellen futballozni, így elintézett magának egy piros lapot a legutóbbi bajnokin. 

A milánói csapatnál - mint azt írtuk - rendben van most a forma, zsinórban három siker, nyolc lőtt és csak két kapott góllal, jövő héten pedig az Olasz Kupában is jöhet egy újabb pozitív élmény, hiszen hazai pályán a Torino ellen favorit a Milan. Hiányzók terén sincs különösebb probléma, a friss szerzemény, Kjaer kezdhet a védelem közepén, míg a tehetséges brazil középpályás, Lucas Paqueta távozási szándéka miatt kérte Piolit, hogy ne is nevezze őt a mérkőzésre. A Milan várhatóan 4-4-2-es felállást választ majd, Ibrahimovic csatártársa Rafael Leao lehet.

Donnarumma-háború
Érdekesség, hogy a Milan kezdőjében Gianluigi, a kispadon Antonio foglalhat helyet, míg a Brescia első számú gólfelelőse Alfredo Donnarumma lehet. Rokonság viszont csak a két milánói játékos között van.

Pioli a mérkőzést megelőzően elmondta, számukra jelenleg minden meccs az év meccsének számít, muszáj újra formába lendülniük, aztán meglátják, mire elég ez május végén, amikor leintik az őrült futamot. A mester emellett kifejtette, egyáltalán nem lepi meg Ibrahimovic befolyása, annak pedig külön örül, hogy Ante Rebic is kezdi visszanyerni önbizalmát, ennek köszönhetően nem kizárt, hogy a portugál Leao helyett inkább Rebic kezd péntek este.

A 2.75-ös egál under/over line elsősorban a gyatra bresciai védelemnek szól, az újonc a harmadik legtöbb gólt kapta idén a Serie A-ban, de a második legkevesebbet lőtték. Balo nélkül most még az átlag, vagyis a meccsenkénti egy lőtt gól hozása sem tűnik könnyű dolognak, így mi hanyagolnánk az overt., sőt.. A vendégek számár ez viszont kötelező győzelem, amit ha nem is gálázva, de egy 0-1, 0-2-es végeredménnyel azért abszolválhatnak.

{"headTitle":"Brescia-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-24 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3135663] 2020-01-24 20:45:00 Brescia - AC Milanx;