NBA

Végre eljött, amire mindenki várt! - tippek az NBA-rájátszásra

Nagy meglepetést nem okozott, hogy a Rockets és a Warriors került a főcsoport-döntőbe. Gigászi küzdelemre van kilátás.

Ki állítja meg a történelem egyik legjobb shooterét? fotó: SFGate

Az alapszakasz győztes Houston Rockets és a címvédő Golden State Warriors útjai négy éven belül harmadszor keresztezik egymást az NBA-rájátszásában.

Fogadás a győztesre    
Houston Golden State
1.75 1.85
Fogadási határidő: 03:00

Az észak-amerikai profi kosárlabda liga történetének két leghatékonyabb támadócsapata csap össze kedd hajnalban,

a Houston megdöntötte a legtöbb hárompontos rekordját (1256), a Golden State pedig a liga legjobban dobó csapata a festéken kívül- és belül egyaránt.

A Warriors (eddig 66-26 győzelmi arány és 39-52-1 ATS) kezdi visszanyerni azt a formáját, amelyet a szurkolók tavaly láthattak tőlük. A csapat újra egészséges és legnagyobb örömükre Steph Curry is visszarázódott a kényszerpihenő után. Az első körben a San Antonio Spurst verték öt meccsen, a másodikban pedig a New Orleans Pelicanst búcsúztatták hasonló arányban. 

Kevin Durant 2016-os érkezése óta a GSW mutatója 24-3 a rájátszásban!

A védekezésüket is sikerült új szintre emelni - a playoffban ők rendelkeznek a legjobb defense mutatóval, átlagosan 100 támadás alatt 99.3 pontot engednek ellenfeleiknek. Az O/U szempontjából pedig az utóbbi hét meccsükön ötször under eredmény született.

A Houston papíron a legjobb csapat idén az NBA-ben és a regular seasonben a második legtöbb győzelmet szerezték az utóbbi öt évben (a Warriorst leszámítva). Ennek a gárdának már köze nincs ahhoz, amelyet a Dubs a 2015-ös konferencia döntőben 4-1-el nyomott le. James Harden jobb mint valaha, Chris Paul pedig végre megérett a feladatra és legyőzte a rájátszás-átkot, ami hosszú ideig uralkodott fölötte. A Houstonnak a szakértők véleménye szerint eljött a "most vagy soha" ideje, de Mike D'Antoni csapatának piszok nehéz dolga lesz az All-Starokkal tűzdelt oaklandiekkel.

A Rockets 5-2 ATS az utóbbi 7 meccsén és 2-1 ATS a Warriors ellen az alapszakaszban lejátszott párharcokon. 

Fogadási szempontból nem egy könnyű mérkőzés ez, nem véletlen, hogy a line ilyen vékonyra lett belőve. Hardenék ellenfelükhöz hasonlóan öt-öt meccsen verték eddigi rájátszás ellenfeleiket (Timberwolves, Jazz) és jellemzően otthon erősebbek, mint idegenben. Az eddigi összes meccsüket figyelembe véve 47-7 a mutató a Toyota Center közönsége előtt és ezt egy kiélezett meccsen ma 48-ra növelhetik. Összességében ennek ellenére a négy nyertig menő párharcban a GSW sikerét várjuk.
 

  • Tipp - Houston nyer @1.75    

 

Aktuális csapat utolsó 5/10/15 mérkőzése

Brazília#bra-brazil#5

Két csapat utolsó 5/10/15 mérkőzése

[2059645] 2018-07-07 20:00:00 Oroszország - Horvátországx;5

 

Scoreboard.

[2059645] 2018-07-07 20:00:00 Oroszország - Horvátországx;