Tipp

Na, erre mondják, hogy brutálisan value tipp, csak sietni kell vele!

  • varin

1.30-1.34 a magyar irodáknál, 1.70 a külföldi bukmékereknél. Csapjunk is le rá gyorsan!

A kiesés ellen menekülő Balmazújváros és a dobogóra ácsingózó Újpest találkozójával kezdődik meg a Magyar Kupa "négyes döntője." A fővárosi és a hajdúsági csapat odavágója Budapesten esedékes kedden este, de érdemesebb lehet nem az első 90 percre, hanem a továbbjutóra tippelni.

Fotó: Archív

A netes bukmékerek ugyanis igencsak kedves, 1.70-es szorzóval jöttek ki a lila-fehérek továbbjutására, miközben ez a magyar bukmékereknél egy 1.30-1.34-es szám.

Ez egyébként azt jelenti, hogy ha valaki mindkét oldal sikerét megfogadja egyik, illetve másik fogadóirodánál, biztos 8%-os profitra tehet szert.

A Balmazújvárosnál azonban alighanem most nem élvez prioritást a kupa, hiszen hétvégén a szintén kiesés ellen menekülő Haladás vendégei lesznek, míg a visszavágó után három nappal Mezőkövesdre is látogatnak - vagyis a kupameccsek után rögtön hatpontos kiesési derbi következik.

Véleményem szerint ezt a tippet nem érdemes túlmagyarázni, az oddskülönbség és a Balmazújváros sorsolása elegendő indok arra, hogy megbombázzuk a tippet. Mi azon sem lepődnénk meg, ha a lila-fehérek már otthon eldöntenék a továbbjutást, de az idei szezonban bajnokin is tudtak már egyszer nyerni a Hajdúságban, így akkor sincsen nagy gond, ha a Szuszában még nem dől el minden.

hatharom.com
Újpest jut tovább
Odds: 1.70
Eddig éri meg: 1.40
Tét: 8/10
[2744392] 2018-04-17 19:00:00 Újpest - Balmazújvárosx;