La Liga

Négyszeres pénzt foghatunk a Barca meccsével

Amíg a Real Madrid a klubvébén vitézkedett, addig a Barca arra készült, hogy megnyugtató előnyből várhassa az El Clásicót.

Spanyolországban már most mindenki a december 23-án megrendezésre kerülő Real Madrid - Barcelona csúcsrangadóról beszél, pedig előtte azért még akad(t) egy-két feladata a két gigásznak.

A Real Madrid szombaton például újabb trófeával gazdagodott, hiszen a Gremiót felülmúlva megnyerte a klubvilágbajnokságot. A Barcelona viszont otthon készült, egész héten a Depor elleni bajnoki volt a fókuszban, éppen ezért nem sok esély van rá, hogy a kék-fehérek pontot szereznek a Nou Campban.

1x2    
Barcelona Döntetlen Deportivo
1.07 10.50 21.00

A fogadóirodák nem is fizetnek szinte semmit a hazaira, míg a vendég több, mint 20-szoros kasszával kecsegtet. Csakhogy a Deportivo 14 éve tudott utoljára nyerni Barcelonában, azóta 11 látogatása alatt három döntetlen és nyolc vereség a mérlege.

Messi és Suárez megint kulcsfigura lehet / archív

A Barcelona abban a tudatban léphet pályára, hogy egy győzelem esetén 11 pontosra duzzaszthatná előnyét a Real Madriddal szemben a közelgő El clásico előtt, ami akkor is biztos távolság, ha tudjuk, hogy a királyi gárda a klub vb miatt egy meccsel kevesebbet játszott.

Éppen ezért komoly koncentráció várható Messiéktől vasárnap, már csak azért is, mert a katalánok utolsó hazai bajnokijukon betliztek a Celta Vigo ellen (2-2). Márpedig még egy botlás nagyon nem jönne jól a csapatnak.

Ernesto Valverdének nincsenek újabb hiányzói, de Umtiti, Dembelé, Mascherano, Iniesta hiánya azért továbbra is fájó pont a szakmai stáb életében.

Viszont aminek örülhet a baszk mester, az Luis Suárez javuló formája, az uruguayi gólvágó az utolsó három Barca-meccsen kétszer is a kapuba talált és immáron hét gólnál jár a La Ligában.

A kulcsember persze így is Messi lehet, aki idén tulajdonképpen egymaga szabja a Barca támadójátékának fazonját.

Fogadási szempontból több tippel is szemezgethetünk. Ha elfogadjuk, hogy a Barcelona érvényesíti a papírformát és legyőzi a Deportivót, akkor véleményünk szerint az alábbi fogadási opciók közül érdemes szemezgetni.
 

Hazai és 4,5 gólnál kevesebb@1.80

Pontos végeredmények - Barcelona nyer 1-0, 2-0, 3-0 @3.20

Pontos végeredmények - Barcelona nyer 2-1, 3-1, 4-1@4.00

Hazai csapat 2 góllal nyer@4.15

 

[2580694] 2017-12-17 20:45:00 Barcelona - Deportivo La Corunax;
240918