Olasz foci

A 90. percben 23-as szorzón állt a Juventus zakója

  • ivan

Óriási meglepetésre a Sampdoria 3-2-re legyőzte a címvédő Juventust az olasz bajnokság vasárnapi délutáni mérkőzésén. A torinóiak zakójával a Napoli a forduló nyertese.

Sampdoria - facebook.com

Bár meccs előtt körülbelül 1.50-es szorzó körül kínálták a fogadóirodák a Juventus győzelmét a Sampdoria otthonában, végül borult a papírforma, és a genovai alakulat a szezon legnagyobb győzelmét aratta.

Akik ráérzett a Sampdoria sikerére, nagyot kaszált, hiszen 6.50-7.00-es szorzón kínálták a hazai sikert.

A kétgólos Samp-siker 13, a háromgólos győzelem pedig 23-as átlagoddson volt fogadható a meccs előtt.

A Juventusban Massimo Allegri vezetőedző pihenőt adott Buffonnak és Barzaglinak, állítólag mindkét játékost annyira megviselte a válogatottal elveszített pótselejtező, hogy nem voltak bevethető (lelki) állapotban. Padon kezdett Dybala és Douglas Costa is, bekerült a kezdőben viszont Bernardeschi.

A szünetre 0-0-val vonultak a csapatok, a játék képe alapján pedig a Juve állt közelebb a vezetéshez, ám a fordulás után a hazaiak megtáltosodtak, majd Zapata, Torreira és Ferrari góljaival 25 perc leforgása alatt hármat is berámoltak a címvédőnek.

Hogy nem lett hatalmas zakó a vége, az Higuaín és Dybala kései góljainak köszönhető, előbbi a 91., utóbbi a 94. percben kozmetikázott az eredményen. A Juventus utoljára májusban kapott három bajnoki gólt.

Mivel szombat este a Napoli 2-1-re legyőzte a Milant, így a nápolyiak négy pont előnyre tettek szert a hétvégén a Juventusszal szemben. Az Öreg Hölgyet még beelőzheti a Roma és az Inter is.

Továbbra is várat magára az újonc Benevento első pontja. A kiscsapat finoman sincs jóban Fortunával, hiszen ezúttal is a hajrában bukta el a meccset, a Sassuolo a 92. percben 1-1-es állásnál büntetőt rontott, de két perccel később mégis bevitte a győztes találatot.

2017-11-18;55
2017-11-19;55
2017-11-20;55
241306