Forma-1

Malajziában is Hamilton lesz a nyerő?

Elkezdett esni a háromszoros világbajnok brit klasszis oddsa, azaz a fogadók egyértelműen Lewis Hamiltont favorizálják Szepangban.

A hétvégén megkezdi tengerentúli hadjáratát a száguldó cirkusz, ennek első állomása Szepang lesz, ahol a 38. Maláj Nagydíj kerül megrendezésre. A futam legnagyobb kérdése, hogy a Szingapúrban nullázó Sebastian Vettelnek sikerül-e faragnia a 28 pontos hátrányából, vagy Lewis Hamilton folytatja nyerőszériáját és növeli előnyét az összetettben. Az izgalmas végjáték szempontjából előbbinek kellene megvalósulnia, de a fogadóirodák és a bukmékerek egyaránt úgy gondolják, hogy Malajziában ismét a Mercedes brit pilótája lehet a nyerő. 

Múlt héten ugyanis még 2.00-es odds körül fogadhattunk Hamiltonra, mostanra azonban 1.90-re esett, egyes irodákban pedig 1.83-ra csökkent az angol oddsa. Természetesen ezzel arányosan Vettelé pedig növekedett, 2.60-ról 3.00-ra.

   egyébként az egyik legjobb oddsot (1.90) adja Hamilton sikerére, így aki a britnek szavaz bizalmat, érdemes az állami irodában megfogadnia. 

Szepang nem a legerősebb helyszíne Hamiltonnak, egyszer tudott Maláj Nagydíjat nyerni, 2014-ben. Vettelnek viszont négy győzelme is van ezen a pályán, 2010-ben, 2011-ben és 2013-ban a Red Bullal, míg 2015-ben a Ferrarival utasított mindenkit maga mögé. A címvédő viszont az a Daniel Ricciardo, aki tavaly remekül használta ki, hogy Hamilton és Vettel is kiesett. 

Ki nyeri a Maláj Nagydíjat?
   
Lewis Hamilton 1.90
Sebastian Vettel 2.80
Valtteri Bottas 7.00
Daniel Ricciardo 16.00
Max Verstappen 17.25
Kimi Raikkönen 21.00