NB II

Nem hibáznak az éllovasok - tippek az NB II-re

Vasárnap a Kisvárda-Szolnok és az MTK-Soroksár mérkőzésekből húznánk hasznot az NB II-ben.

Már a 10. fordulót rendezik vasárnap az NB II-ben, a hétvégi játéknapon pedig a Kisvárda-Szolnok és az MTK-Soroksár mérkőzésekre fogadunk.

Az 10. forduló oddsai
   
  1 x 2
Cegléd-Gyirmót 2.55 3.00 2.45
Kisvárda-Szolnok 1.70 3.25 4.30
Mosonmagyaróvár-Nyíregyháza 2.95 3.15 2.10
Szeged 2011-Kazincbarcika 2.45 3.00 2.55
Siófok-Vác 2.30 3.05 2.70
Csákvár-Békéscsaba 3.30 3.20 1.95
Sopron-Dorog 2.40 3.05 2.60
Győr-Budaörs 1.90 3.20 3.45
MTK-Soroksár 1.50 3.40 6.00
ZTE-Budafok 1.80 3.25 3.75

Nem tud leállni, s nem tud hibázni a Kisvárda, ugyanis Kondás Elemér együttese két hete rangadót nyert a Békéscsaba ellen, múlt héten a Vác otthonában fordította maga javára bajnoki mérkőzését, míg hétközben a BKV Előre gárdáját búcsúztatta a Magyar Kupában.

A szolnoki csapat sincs rossz passzban, a bajnokságban egy hete például a Zalaegerszeget győzte le, szerdán viszont meglepetésre büntetőpárbajt követően alulmaradt az NB III-as Cigánd együttesével szemben.

A felek között egyébiránt nyolc pont van, ugyanakkor helyezésben csak három a különbség a hazaiak javára, akik szeretnék megnyerni ezt a rangadóvá avanzsált mérkőzést.

"Masszív védelemmel érkező csapat látogat hozzánk, így vélekedtünk a Békéscsabáról és a Vácról is, mégis tudtunk ellenük három-három gólt szerezni. Helyzeteink biztos, hogy lesznek most is, kérdés, milyen százalékban használjuk ki azokat, és közben hátul is figyelnünk kell, hiszen a legutóbbi két fellépésünk nehezítő körülménye éppen az volt, hogy hátrányba kerültünk. Emlékezhetünk rá, hogy tavasszal is megszenvedett a csapat a Szolnokkal, amelyet akkor egy nullra győzött le, most is hasonló mérkőzésre, és persze győzelemre számítok" - mondta Kondás Elemér, a hazaiak mestere a szon.hu-nak.

Noha a vendégek jó formában vannak, a felek közt azért bőven van differencia a hazaiak javára, főleg úgy, hogy a Kisvárda lesz a vendéglátó. A szabolcsiak egyébként is jobb passzban vannak, mint a szolnokiak, arról nem is beszélve, hogy mennyire eredményesek az idei szezonban, továbbá a felek eddigi három, kisvárdai bajnoki meccsét egyaránt a vendéglátó csapat nyerte meg. Az előjelek alapján pedig ez szerintünk most is így lesz.

A Kisvárda ezúttal a Szolnokot győzheti le. - Fotó: kisvardafc.hu

A múlt héten meglepetésre elveszítette veretlenségét az MTK az NB II-ben, hiszen a csapat Dorogon kapott ki. Hétközben már sikerült feledtetni a kudarcot, hiszen a kék-fehérek 9-0-ra nyertek Tállyán a Magyar Kupában.

A vendégek két nyeretlen meccset követően a Szeged 2011 együttesét győzték le magabiztosan, a hétközi MK-fordulóban viszont csak hosszabbítást követően jutottak tovább az alacsonyabb osztályú III. Kerület otthonában.

"A kétszer 15 perces hosszabbítás nem hiányzott az MTK elleni hétvégi meccs előtt, még akkor sem, ha ezúttal elsősorban azok léptek pályára, akik kevesebb lehetőséget kaptak a bajnoki összecsapásokon" - nyilatkozta a vendégek mestere, Lipcsei Péter a soroksarsc.hu-nak.

Noha a Soroksár felforgatott csapattal állt ki az MK-ban, a hátsó alakzatban mindössze egyet változtatott Lipcsei, s ennek a védelemnek képes volt betalálni a III. Kerület. Ezzel szemben az MTK-nál lényegesen minőségibb támadók vannak, arról nem is beszélve, hogy Kanta József Dorogon tért vissza, s most biztosan jobb teljesítményt nyújt, mint egy hete.

Összességében szerintünk a nagyobb játékerőt képviselő MTK kijavítja múlt heti fiaskóját, és legyőzi fővárosi riválisát a 10. fordulóban.

hatharom.com
Kisvárda-Szolnok Kisvárda
MTK-Soroksár MTK
@2.55
Fogadási határidő: 16:00
2017-09-24;9117 
239982