Átigazolás

Itt egy árulkodó jel a Real-fanoknak - spanyolul tanul a sztárcsatár

  • varin

A 29 éves Robert Lewandowski vélhetően nem véletlenül tanul spanyolul. Örülhetnek Madridban?

Néhány napja még arról számoltunk be, Cristiano Ronaldo szemét csípné, ha a Real Madrid szerződtetné Robert Lewandowskit, de úgy tűnik, a portugál hisztije ellenére a lengyel játékos közeledik Madrid felé. A Bayern-klasszis szolgálatára egyre nagyobb szüksége is van a Blancóknak, hiszen Benzema és Bale botrányosan gyenge formában van, azt pedig a Betis ellen is láthattuk, hogy ha Cristiano Ronaldónak nem megy a játék, óriási bajban van Zidane csapata.

A német Sport Bild információi szerint Lewandowski meg is kezdte az előkészületeket azzal, hogy Münchenben már spanyol nyelvleckéket vesz, és vélhetően nem önszorgalomból.

Fotó: 90min

Noha a Bayern és maga Lewa is cáfolták a lapértesüléseket, két oka is lehet a váltásnak. Az egyik, hogy a lengyel játékos nagyon szeretne Bajnokok Ligáját nyerni, amelyre Madridban mindenképpen több esélye van, a másik, hogy nem érzi, hogy a bajor klubnál jelenleg célkitűzés lenne a folyamatos fejlődés, és a támadóhoz közelállók szerint Lewandowski Dortmundban is egy évvel tovább maradt, mint szerette volna - ezt a hibát pedig nem akarja ismét elkövetni.

Egyáltalán nem kizárt tehát, hogy a Bayernnél hamarosan elkezdik építeni a jövő csapatát. A 30 éves Vidallal kapcsolatban az Inter érdeklődéséről hallani sokat, Ribéry és Robben többnyire felváltva sérültek és mindketten közelítenek a 35-höz, Thomas Müller Ancelottinál kegyvesztetté vált, ráadásul az olasz mester sem sokáig marad Münchenben a hírek szerint.

A hét közben rangadót nyerő Bayern Münchenre pénteken könnyed mérkőzés áll. A címvédő az edzőváltáson átesett Wolfsburgot fogadja. Azt a VfL-t, amely ellen az utolsó hat meccsüket 22 lőtt góllal nyerték meg. Ennek fényében nem csoda, hogy az odds csak 1.15 a "H"-ra a   -nál.

[2543958] 2017-09-22 20:30:00 Bayern München - Wolfsburgx;