Átigazolás

Bombaigazolásra készül a Chelsea - a Bayerntől erősítenének

Lewandowski sértődöttségének akár eligazolás is lehet a vége. A Chelsea pedig örömmel látná a lengyel klasszist.

Noha Robert Lewandowskit, a Bayern München gólvágóját 2021-ig szerződés köti a Bayern Münchenhez, a Fox Sports információi szerint reális esélye van annak, hogy a lengyel támadó idén nyáron csapatot vált. Lewát évek óta ostromolja a Real Madrid, a kérők közé pedig most feliratkozott a Chelsea is.

Antonio Conte részéről logikus lépés lenne, ha megpróbálná megvenni a 28 éves játékost, hiszen Diego Costa (vélhető) távozása miatt csatárhiány lépett fel a londoni Kékeknél. Habár korábban úgy tűnt, hogy Costát Romelu Lukaku pótolhatja majd, egyezség egyelőre nem született a felek között, az Everton ugyanis igen zsíros összeget kér a belgáért, ráadásul a Chelsea másik célpontja, Álvaro Morata is valószínűleg Manchesterbe ír majd alá.

Az átigazolásnak az is lehet az egyik oka, hogy Lewa a szezon végén nagyon berágott a csapattársaira, azok ugyanis nem segítették hozzá a gólkirályi címhez.

"Rendkívül csalódott volt Robert, soha nem láttam még ilyennek. Szeretett volna gólkirály lenni, de sem a csapattársak, sem pedig az edző nem támogatta őt ebben" - nyilatkozta Maik Barthel, Lewandowski ügynöke.

A klubváltás esélye azért nem túlságosan nagy, hiszen az egyik angol buki 9-szeres pénzt fizetne, ha a lengyel végül Londonba költözne - ennél még a Real Madrid is esélyesebb.

A     egyelőre nem kínál szorzót a német bajnoki címre.

Melyik csapatban játszik Lewandowski szeptember elején?
Bayern München 1.20
Real Madrid 8.00
Chelsea 9.00