E-sport

Fogadási tippek a kulcsfontosságú meccsekhez

  • Thanatos

Az észak-amerikai League of Legends bajnokság alapszakasza hamarosan a végéhez ér, így minden csapatnak 110%-ra kell kapcsolnia. A rengeteg érdekes meccs közül kiemeltük azokat, amelyek sorsdöntőek lehetnek az azonnali elődöntőbe jutás (1. és 2. hely) vagy a rájátszásban való részvétel szempontjából (2. – 6. hely). Ezek a meccsek így nem csak az e-sport kedvelők számára lehetnek érdekesek, de azoknak is jó szórakozást nyújthatnak, akik kedvelik a fogadásokat, hiszen kellően szoros és intenzív összecsapásoknak tűnnek. Lássunk is hozzá!

NA LCS 8. Hét

10 csapat vesz részt a bajnokságban, ahol az alapszakasz kilenc hete során BO3-as szériákban küzdenek meg egymással. Minden csapat kétszer találkozik, a rájátszásba a legjobb 6 helyezett jut be. Mérkőzésnapok: Péntek 24:00, Szombat 21:00, Vasárnap 21:00, Vasárnap 24:00.

Jelenlegi állás:

Kulcsfontosságú mérkőzések:

NV vs. CLG [Szombat 21:00]

A jelenlegi állásra rápillantva jól látjuk, hogy mind a két társaságnak fontos ez az ütközet. Az NV életben tarthatja a 2. helyhez fűződő vágyakozásait, a CLG pedig a végső hajrában bőven leeshet a tabella legtetejéről. Az utóbbi időben ez a társaság amúgy sem teljesít a legjobban, míg az NV egy jó nagy lendületvétel után van és elég jó formában játszanak.

Előző eredmény: NV 1 – 2 CLG (4. Hét)

Thanatos-tipp: NV 2 – 1 CLG

DIG vs. IMT [Szombat ~24:00]

Két nagy név, ahol igazából aggódnia nagyon egyiknek sem kell, viszont az utolsó két hét komolyan vétele és meghúzása jól jöhet. A DIG például bekerülhet a TOP2-be, míg az IMT kieshet onnan, ha nem vigyáznak. A küzdelem azért kulcsfontosságú, mert determinálja nem csak a saját sorsukat, de a többi csapat lehetőségeit is az utolsó meccshétre. Mind a ketten tudnak nagyon hullámzó teljesítményt mutatni, ez egy tényleges ki-ki meccsnek ígérkezik!

Előző eredmény: DIG 1 – 2 IMT (4. Hét)

Thanatos-tipp: DIG 1 – 2 IMT

TSM vs. NV [Vasárnap~24:00]

Ez a mérkőzés hasonló téttel rendelkezik, mint az elsőként tárgyalt. A CLG és a TSM fej-fej mellett halad egymás mellett, ráadásul csak egy hajszálnyival a többiek előtt. Az NV pedig küzd. A TSM nem feltétlen a legjobban indította az új frissítésben való szereplést a múlt héten, ám könnyedén fejlődhettek ennyi idő alatt. Izgalmas mérkőzésre lehet és KELL is számítani!

Előző eredmény: TSM 2 – 0 NV

Thanatos-tipp: TSM 2 – 1 NV

Oddsok az NA LCS ötödik hetére

EnVyUs: 2.37

CLG: 1.53
Team SoloMid: 1.20 FlyQuest: 4.33
Team Dignitas: 2.37 Immortals: 1.53
Cloud9: 1.30 Team Liquid: 3.40
CLG: 1.30 Phoenix1: 3.40
FlyQuest: 2.75 Cloud9: 1.40
Echo Fox: 2.75 Team Dignitas: 1.40
EnVyUs: 3.00 Team SoloMid: 1.36

Közvetítések:

Magyar nyelven: http://twitch.tv/magyarloltv

Angol nyelven: http://www.lolesports.com/en_US/


A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.