E-sport

Pénteken érkeznek az EU LCS legkeményebb összecsapásai

  • Thanatos

Folytatódnak a League of Legends nyári versenyei, ami alól nem jelent kivételt az európai csapatok közötti bajnokság sem. Közeledvén a rájátszáshoz, most a szokásostól eltérően, ezen teljes EU LCS meccsáradatra adunk tippeket, hanem kizárólag egyetlen napot emelünk ki, amely viszont kulcsfontosságú ütközeteket tartogat számunkra. Lássunk is hozzá!

EU LCS 8. Hét

Alap információk: 10 csapat küzd egymással 2 csoportba osztva. Minden mérkőzés BO3 szériában történik, tehát 2 győzelemig tart. Az alapszakasz 10 héten keresztül zajlik, amelyet követ a rájátszás, ahova az első 3-3 helyezett jut be.

Meccsnapok és kezdés a héten: Csütörtök 17:00, Péntek 17:00, Szombat 17:00 és Vasárnap 17:00

Kiemelt mérkőzések:

SPY vs. H2K [Péntek 17:00]

Elég vagány összecsapással kezdődik a mai nap, ugyanis a B csoport első helyéért csap össze a két társaság. Mind a ketten nagyon erősek jelen pillanatban, ám a SPY eléggé kiszámítható stratégiákat alkalmazott az utóbbi hetekben. Bevált? Be. Az H2K pedig továbbra is lendületesen és agresszívan játszik, ráadásul mernek a megszokott választásoktól és stratégiáktól kissé eltérő, vagy már idejét múlt hősöket behozni. Kifejezetten izgalmasnak tartom ezt az ütközetet, amelyben benne van a három mérkőzés, sőt! A fogadások esetében a végső eredmények nagyon kérdésesek, ám azt érdemes lehet fejben tartani, hogy a célpontokat (torony, első gyilkosság stb.) a SPY sokszor tudta eddig jobban kezelni. Sok sikert!

Thanatos-tipp: SPY 1 - 2 H2K

Oddsok a hetedik hétre
Splyce: 2.50 H2K: 1.50
Misfits: 3.40 Fnatic: 1.30
Ninjas In Pyjamas: 3.75 ROCCAT: 1.25
Myterious Monkeys: 8.00 Unicorns of Love: 1.062

MSF vs. FNC [Péntek ~21:00]

A mai nap másik szériája szintén rengeteg izgalmat tartogathat számunkra. A FNC eddig is nagyon erős volt, a Rift Rivals és az új frissítések pedig egyáltalán nem lökték ki őket az aktuális formájukból. Az MSF számára fontos lenne a győzelem, ráadásul közeledünk az alapszakasz végéhez, nekik pedig a rájátszásba jutás a cél, amihez minél több mérkőzést kell elhozniuk. Egészen biztos vagyok benne, hogy küzdeni fognak és nem adják könnyen magukat. Azoknak, akik fogadni szeretnének a mérkőzésre, egyértelműen a FNC favorizálása éri meg a végeredmény tekintetében, viszont egy kis kockázat vállalással pedig arra is lehet tippelni, hogy az MSF elhoz egy győzelmet. Az első tornyok és első gyilkosságok esetében lehet az MSF-et is megtenni, ám alapvetően az egész széria során a FNC dominanciájára van jóval nagyobb esély.

Thanatos-tipp: MSF 1 – 2 FNC

Összefoglaló a hatodik hétről

 
Ha érdekel, hogy teljesítenek az E-sport tippek, látogasd meg fórumunkat!

Közvetítések:

Magyar nyelven: http://twitch.tv/magyarloltv

Angol nyelven: http://www.lolesports.com/en_US/


A megosztásokat köszönjük szépen a League of Legends Hungary, a League of Legends Fungary és a Magyar League of Legends közösségnek.