Sportfogadás

A döntőre és a bronzmeccsre tippelünk a Világligában

A végjátékához ért a férfi vízilabda Világliga Szuperdöntője, vasárnap már a döntőt és a bronzmeccset rendezik.

Szerbia ismét megnyerheti a Világligát. - Fotó: waterpoloserbia.org

Horvátország-USA
Tipp: Horvátország
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

A horvátoknak nem jött össze a finálé, mivel az olaszok elleni elődöntőben büntetőkkel kikaptak, azonban ez nem jelenti azt, hogy déli szomszédaink ne tennék oda magukat a bronzmeccsen. Az európai gárda még Sukno nélkül is minőségibb játékerőt képvisel, hogy mást ne említsünk, a két csapat a Világliga Szuperdöntője előtt három hivatalos felkészülési meccset játszott Amerikában, és a horvátok mindháromszor nyerni tudtak. A két gárda tétmeccseit pedig eddig rendre Horvátország nyerte, avagy minden jel arra mutat, hogy ezúttal is az európai gárda diadalmaskodik majd.

Szerbia-OIaszország
Tipp: Szerbia
Odds:
 1.20 @ Tippmixpro

A fináléban Szerbia és Olaszország csap össze, a két fél pedig már játszott egy meccset az oroszországi tornán, nevezetesen a csoportkörben, amikor is a szerbek 13-7-re nyerni tudtak. A szerdai meccs óta pedig gyakorlatilag semmi nem változott, továbbra is Filipovicsék a favoritok, akik még ezzel a félig-meddig átalakított csapattal is nagyobb játékerőt képviselnek, mint Figlioliék.

Összességében tehát úgy véljük, hogy a szerbek zsinórban az ötödik Szuperdöntőjüket is behúzzák, ami összesítettben a 11. Világliga elsőségüket jelentené.

 
Horvátország-USA Horvátország
Szerbia-Olaszország Szerbia
@1.74
Fogadási határidő: 13:40