Forma-1

Alonso kenterbe veri csapattársát Bakuban?

Hatalmas a különbség a McLaren-Honda két pilótája között, ha az égiek is úgy akarják, akkor könnyű pénzhez juthatunk.

Kevés szó esik a McLaren-Hondáról, hiszen a száguldó cirkusz legmegbízhatatlanabb csapatáról beszélünk, így fogadás szempontjából, ha lehet, akkor elkerüljük őket. Csak a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót lehet sajnálni, aki a mezőny egyik legjobb pilótája, de ezzel az autóval nem tud versenyképes lenni. A klasszisát azért így is megvillantja, csapattársát, a fiatal Stoffel Vandoorne-t rendre nagyon elveri.

Kettejük külön csatája 2017-ben 6-0 a spanyol javára az időmérőkön, átlagban közel hat tized van közöttük, ami csapattársakról lévén szó rengeteg. 

Ebben persze Alonso zsenialitása mellett az is benne van, hogy a belga szupertehetség teljesítménye viszont elmarad az elvártaktól. A McLaren versenyigazgatója, Éric Boullier szerint ennek a belga vezetési stílusa az oka, amely nagyon eredménye volt a fiatalok között, de a mostani F1-es autókhoz nem igazán illik. 

Ki végez előrébb Bakuban?    
Fernando Alonso Stoffel Vandoorne
1.45 2.40

A    , ellentétben a külföldi irodákkal, már a hét elején kiteszi a H2H fogadási piacát a hétvégi futamra. A két McLarenes pilóta közül természetesen Alonsóra kínálják a kevesebb pénzt, egészen pontosan a tétünk 1.45-szörösét nyerhetjük vissza, ha a spanyol a csapattársa előtt végez Bakuban. 

Ez a fentebb említettek alapján nem is lenne rossz befektetés, azonban ebben a sportágban a szerencsére is szükségünk van, ha nyerni akarunk. Alonso alatt ugyanis rendre megadja magát a technika, idén mindössze egy futamot tudott befejezni. Ha viszont az égiek is úgy akarják és nem romlik el semmi a spanyol autójában, akkor szinte garantált, hogy csapattársa előtt végez, Vandoorne ráadásul először versenyez majd Bakuban.