Bajnokok Ligája

Még a Real Madrid sem tökéletes, a mi szezonunk viszont az lehet - Pjanic

A Juventus bosnyák légiósa nagyon várja a BL-döntőt, ahol felteheti a koronát a csapat az idei teljesítményére.

Szombaton a Bajnokok Ligája döntőjével véget ér az európai futballszezon. Hogy a Real Madrid tud-e elsőként címet védeni, avagy a Juventus tökéletesre abszolválja az idei szezonját, arra néhány nap múlva választ kapunk, ám a fogadkozás már most óriási.

Fotó: 90min

"Ebben a sorozatban minden csapat rendkívül erős volt, minden meccsen meg kellett szenvednünk a sikerért. Én magam minden edzésen, minden meccsen csak a győzelemre gondolok és a Bajnokok Ligája fináléját is szeretnénk megnyerni. Óriási, kimondhatatlan érzés lenne felemelni a trófeát. Az, hogy már megnyertünk két címet is fantasztikus dolog, de mind tisztában vagyunk vele, a legnehezebb küldetés most következik.

Ellenfelünk már hozzászokott, hogy ilyen volumenű mérkőzéseket játszik, nem lesz nekik ismeretlen terep a BL-döntő. Mentálisan és fizikálisan is fel kell készülnünk a mérkőzésre, és tudjuk, a Real Madrid sem tökéletes csapat, vannak gyengeségei. De a nagy kérdések úgyis a pályán dőlnek majd el. Mindennek klappolnia kell majd Cardiffban, ahogy az egész évben az kellett a sikerekhez, hogy koncentráljunk és megdolgozzunk a sikerekért. Munka nélkül semmire nem vittük volna és mindannyian sok áldozatot hoztunk, hogy sikeresek legyünk. Jó szezonunk van, de még nem tökéletes!" - nyilatkozta Miralem Pjanic.

A szombati BL-döntőnek a Juventus vág neki esélytelenebbként, habár a szorzókban nem tapasztalható hatalmas eltérés. A magyar állami fogadóirodánál a torinóiak sikerére 1.90, a madridiakéra 1.80-as szorzón fogadhatunk.

[2490505] 2017-06-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;