Serie A

Ezt a tippet nem lehet kihagyni a Juve meccsére!?

Főhet a feje Massimo Allegrinek, hiszen a Juventus védelméből gyakorlatilag mindenki kidőlt. A hétvégén a bombaformában lévő Atalanta látogat Torinóba...

Az olasz bajnoki címvédő Juventus a hétvége talán legnagyobb meglepetését szolgáltatta azzal, hogy 3-1-re kikapott a Genoa otthonában. A zebramezesek a három pont mellett ráadásul elveszítettek három alapembert is, így a szombat esti mérkőzés közel sem lesz sétagalopp. Főleg úgy, hogy az ellenfél az Atalanta lesz, amely perpillanat a legjobb formában lévő csapat a Serie A-ban, legutolsó 9 meccsén veretlen maradt, és éppen egy hatmeccses győzelmi szériában van.

Juventus#ita-juventus#5

A torinóiak legnagyobb problémája a védelemmel lehet, a hétvégén ugyanis Dani Alves és Leonard Bonucci is kidőlt a sorból, mind a két játékos többhetes kihagyásra számíthat. Miután Andrea Barzagli is maródi, Allegri mesternek gondot okozhat a védelem megfelelő összeállításának kitalálása, hiszen valószínűleg soha nem látott formációban áll majd fel a hátsó alakzat.

Bár a most zajló bajnokságban a Juventus az összes hazai találkozóját megnyerte (7/0), legutolsó hét meccséből hat alkalommal kapott gólt. Az Atalanta parádés formájáról már írtunk, Gian Piero Gasperini együttese szétcsattan az önbizalomtól, ez pedig jó ajánlólevél a bajnoki címvédő elleni meccs előtt.

Atalanta#ita-atalanta#5

Bár ebben a felállásban elég egyértelműek az erőviszonyok - a Juve utolsó 10 Atalanta elleni hazai meccséből kilencet megnyert - a jelen helyzetben megizzadhatnak a három pontért. A bukik nem kínálnak valami zsíros oddsot a hazaira, a vendégre pedig azért meredek lenne pénzt áldozni, viszont a mindkét csapat szerez gólt opcióra kínált 1.90-es szorzón megakadt a szemünk.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.90
[2319977] 2016-12-03 20:45:00 Juventus - Atalantax;
211987