Forma-1

Közelített Hamilton, de Rosberg továbbra is nyeregben

A brit pilóta nyert Mexikóban, ám a hétvége valódi nyertese a világbajnoki éllovas Nico Rosberg volt.

Hétvégén Mexikóban ismét kettős Mercedes-siker született, és ahogyan Austinban, úgy most is a Lewis Hamilton, Nico Rosberg sorrendben intették le őket, tehát a címvédő brit pilóta újabb hét pontot faragott a hátrányából. Ez azonban még mindig kevés számára az üdvösséghez, így hogy a német csapattársa közvetlenül mögötte ért célba. Rosbergnek minden futamon elég megszerezni a második helyet, akkor is világbajnok lesz. 

Tippmesterünk, Andersson04 még a nagy Rosberg-futás - sorozatban öt versenyen előzte meg a csapattársát - előtt ajánlotta a német pilóta végső sikerét 3.95-ös oddson. Miután technikai sportról beszélünk, így érdemes biztosítani a tippet: Hamilton 1/10-es téterősséggel való megfogadása esetén bármelyikőjük is legyen a világbajnok, biztosan profitálunk a tippből.

Az Amerikai Nagydíj után esett Hamilton szorzója, most viszont hiába faragott tovább a hátrányából, ennek a hétvégének a valódi nyertese Rosberg volt, így a szorzókban tovább nyílt az olló. Jelenleg a brit klasszis sikerére 4.10-szeres pénzt fizetnek az állami irodában, ami a múlt heti 3.85-höz képest elég jelentős emelkedés. 

Két futam van hátra a 2016-os szezonból, a Brazil és a Abu-dzabi Nagydíj. A konstruktőri címet ugyan a Mercedes már versenyekkel ezelőtt behúzta, illetve a dobogó másik két fokán sem várható változás a Red Bull és a Ferrari között, viszont a negyedik helyért nagy csata zajlik a Force India és a Williams között. Komoly dollár milliókért megy a csata, szóval nem csak Hamilton és Rosberg ádáz küzdelme szolgáltat majd izgalmat a hajrában.

Ki nyeri a világbajnokságot?
Nico Rosberg Lewis Hamilton
TippmixPro @ 1.22 TippmixPro @ 4.10