Serie A

Végre elindulhat felfelé a "magyaros csapat"

  • varin

A Palermo botrányosan gyenge idén, szerencséjükre az Udinese még számukra is verhető rivális.

Vérbeli kiesési rangadóval zárul a Serie A 10. fordulója, az Udinese a Palermóhoz látogat. Mind De Zerbi, mind Delneri fiai nagyon gyengén muzsikálnak az elmúlt hetekben, így égető szükségük lenne a győzelemre. Szerencséjük lesz végre Sallaiéknak vagy ismét beleszaladnak a késbe hazai pályán?

[2319882] 2016-10-27 20:45:00 Palermo - Udinesex

A szicíliai csapatnál változatlanul a góslzerzős okozza a legnagyobb problémát, kilenc meccsen hatszor találtak be csupán, ami a második legkevesebb. Nem segíti a csapat dolgát az sem, hogy Trajkovski mellett már Balogh Norbertre sem számíthatnak a támadósorban, így a házi gólkirály Nestorovskinak kellene megoldania Karnezis kapus mattolását. Persze a védelem is igencsak foltozásra szorul, igencsak beszédes például, hogy a keret 13 védőjéből már 10 is pályára lépett legalább egyszer az idei szezonban.

"Az előző két meccsen nyolc gólt kaptunk, de ne tagadjuk el, ezek topcsapatok ellen voltak. Rossz helyzetben vagyunk, de a csapatban van potenciál. Valami pluszt kellene nyújtanunk. Nagyon sokat dolgozom én is és a játékosok is, remélem, meglesz az eredménye.

Valóban igaz, hogy támadásban is gyengélkedünk, ugyanakkor én nem voltam itt az előszezonban, nem tudtam a taktikai elképzeléseimet átadni még úgy a csapatnak, ahogy szerettem volna. Nincs még átütőereje a csapatnak, kontrázni például egyáltalán nem tudunk. Meg kell tartanunk a labdákat és az ellenfél térfelén kell tartanunk azt" - nyilatkozta Roberto De Zerbi mester, akit mindössze szeptember 6-án neveztek ki a csapat élére.

Palermo#ita-palermo#5
Udinese#ita-udinese#5

Persze ez a probléma merőben ismerős lehet Udinében is, hiszen Luigi Del Neri  is alig három hete dolgozik a csapatnál. A zebramezeseknél is elsősorban a védelem gyengesége okozza a problémák forrását, habár a Juventus elleni 1-2 és a Pescara felett aratott 3-1-es siker már azt jelzi, talán elindul a csapat szekere a bennmaradás irányába.

A két csapat elmúlt három mérkőzését a Palermo megnyerte ugyan, ám előtte zsinórban nyolcszor szereztek legalább egy pontot a zebramezesek. A két gárda nem csak az elmúlt hetekben, de egymás ellen is szeret góldús mérkőzéseket játszani, így mi annak ellenére is overt tippelünk, hogy a bukik kevés találatra számítanak. Hogy ki nyeri meg ezt az igen érdekes találkozót, arra már nehéz mit mondani.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól felett
TippmixPro @1.95
[2319882] 2016-10-27 20:45:00 Palermo - Udinesex;
2016-10-25;55
2016-10-26;55
2016-10-27;55
211987