Olasz foci

Balogh Norberték kínai kézbe kerülhetnek

Maurizio Zamparini klubelnök beismerte, tárgyalnak egy kínai befektetőcsoporttal, a megállapodás pedig csak hetek kérdése.

Mint az a klub elnöke elmondta a Giornale di Siciliának, a tárgyalások még nincsenek lezárva, egyelőre nem került elfogadásra a kínaiak százmillió eurós ajánlata, amelyet a klubért tettek.

   
  1 x 2
Palermo-Torino 3.80 3.30 1.95

"A kínai fél már elküldte nekünk szándéknyilatkozatát, néhány héten belül erről hivatalos papírt is kapok. Az állami pénzeknek köszönhetően ők olyan ajánlattal álltak elő, amellyel nehéz lenne versenyezni.

Azonban ha eladásra is kerülne a klub, akkor is a családom maradnak a kisebbségi tulajdonos, ezzel segítenénk a sportszakmai döntésekben az új tulajdonosokat. Ez mindössze néhány évig tartana, utána teljes egészében a kínaiaké lehetne a Palermo. Úgy hiszem, karácsonyra nyélbe ütjük az üzletet."

Tudod a tutit a hétvégi vb-selejtezőkre, esetleg már a jövő heti bajnoki fordulókra tippelnél? A Tippkirályban megteheted!
Ingyenes tippjátékunkban ráadásul 250 ezer forintnyi tárgynyeremény kerül kiosztásra! Tarts velünk, légy te Magyarország legjobb fogadója!

Hét forduló elteltével a tavaly csodával határos módon a kiesést megúszó Palermo a 18. helyen áll. Baloghék egyetlen győzelemmel állnak a Serie A-ban úgy, hogy hazai pályán még pontot sem szereztek egyszer sem.

Az olasz bajnokságban nem ez lehet az egyetlen nagy bejelentés a télen, a hírek szerint hamarosan az AC Milan is lezárja a tárgyalásokat a kínai befektetőkkel.

2016-10-15;55
211987