Török foci

Eto'o 100 ezer euróba fogadott az egyik szurkolóval

  • ivan

Samuel Eto'o csapatának nagyon nem megy, de a támadó nem szívbajos, gavallér fogadást kötött a javulásra.

A Barcleona és a Chelsea egykori kiválósága jelenleg a török Süper Lig-ben szereplő Antalyaspor csapatát erősíti, ám klubja pocsékul kapta el a rajtot, hiszen hét forduló után a mezőnyben egyedüli csapatként még nyeretlen és természetesen a tabella utolsó helyén szerénykedik. A klub vezetői teljesen másfajta szereplést hangoztatta a szezon elején, így érhetően a szurkolóknál kezd fogyni a türelem. A hétvégén a Rizespor elleni hazai meccsen a 91. percben csúszott ki a győzelem Eto'óék kezéből, ez pedig komoly feszültséget eredményezett a lelátón. 

A 35 éves kameruni csatárt azonban látott már ezt-azt pályafutása során, így nem menekült el a problémák elöl, hanem kiment a pályára szélére és beszélgetésbe egyeledett a szurkolókkal. Sőt, a török sajtóban megjelentek szerint Eto'o egészen odáig ment, hogy beígérte a drukkereknek, hogy az Antalyaspor az első 10-ben fog végezni a szezon végén. "Tartom magam ahhoz, amit megígérek, higgy nekem, ha nem leszünk ott a tízben, adok neked 100 ezer eurót" - mondta az egyik vezérszurkolónak, akinek elkérte a nevét és a telefonszámát is. 

Eto'o tehát beígért egy elég merészet, ám azért tegyük hozzá, hogy a keret alapján azért közel sem lehetetlen a vállalkozás, az Antalyaspor tavaly a 9. helyen zárt, papíron pedig azóta erősödött a keret. A hétvégi meccs előtt edzőt is váltottak, előbb-utóbb jönnek majd a győzelmek, érdemes tehát nyomon követni a csapatot. Mondjuk a hétvégén komoly harci feladat vár rá, hiszen a 2. helyezett Besiktas otthonába látogat. 

[2308504] 2016-10-23 18:00:00 Besiktas - MP Antalyasporx;
211639