Török foci

Icardi nélkül megszenved csütörtökön a Galata?

Hiába a fontos kihagyók, a fogadók szépen nyomják le a Sivasspornál vendégeskedő címvédő szorzójat.

Csütörtökön tovább dübörög a Super Lig, azaz a török élvonal, amelyben idén is két csapat emelkedik ki. A Fenerbahce és a Galatasaray fej-fej mellett robog az élen, a legközelebbi üldöző hátránya pedig már a bajnokság feléhez érve is 14 egység.

Ez tehát ismét a két nagy rivális versenyfutása lesz, a felek ráadásul szenteste 0-0-s döntetlent játszottak és a mérlegük is csont egál, így a Fener jobb gólaránya miatt tanyázik az élen. Ha átmenetileg is, de ezen változtatnának a BL-ben a Man Unitedet is megviccelő sárga-pirosak, a Sivassor ellen ugyanis kinéz az újabb három pont. Ezt nagyjából tényként kezelhetjük, hiszen

a Galata idén mindössze egyszer kapott ki a Super Ligben, átlagban csak 180 percenként kap gólt, míg ellenfele csupán egy alkalommal nyert eddig hazai környezetben.

Ez a része oké a történetnek, de a teljes képhez tegyük hozzá, hogy a sárga-pirosak sztárcsatárja, Icardi továbbra sem bevethető, hiszen az isztambuli derbin arccsont sérülést szenvedett. Ráadásképp az összegyűlt sárgák miatt kiüli a meccset Yilmaz, míg Ziyech és Bakambu az Afrika Kupára utaztak el, tehát több fontos játékos is hiányzik. Ez mondjuk legutóbb nem állította meg a csapatot, hiszen a mögöttünk álló hétvégén a Konyasport így is tükörsima 3-0-ra sikerült verni.

A csütörtöki bajnokin a "V" 1.60 körül nyitott, ám cikkünk írásakor már csal 1.40-ért fogadható, tehát a fogadókat sem érdeklik különösebben a hiányzók. Tavaly ezt a párharcot amúgy oda-vissza nyerte a Galata, amely itt sem engedheti meg magának, hogy betlizzen, már ha szeretne címet védeni. Mivel idegenben nem szokták azért zsák szám termelni a gólokat Okan Buruk fiai, így a vendég siker mellé egy magas undert teszünk, mindezt 1.80-szoros pénz reményében.


✅ Tipp #1: Galatasaray nyer + 4.5 gól alatt @1.80

Fogadási határidő: január 11. 15:00