Serie A

Olaszos focibunda a jószomszédi iszony jegyében?

Tippünket ráadásul a Tippmixprón fogadhatjuk meg legnagyobb haszonnal, így érdemes lecsapni rá minél hamarabb.

Ugyan, mi is lehetne nagyobb öröm egy Inter-szurkoló számára, ha kibabrálhatna a gyűlölt városi ellenséggel, az AC Milannal? A kék-feketék erre most tökéletes alkalmat kaptak, hiszen ha a Serie A utolsó játéknapján leadják a három pontot a Sassuolónak, akkor minden bizonnyal a piros-feketéknek úszott az Európa Liga.

Sassuolo#ita-sassuolo#5

Mint az köztudott, a Rossoneriknek még lehetőségük van kiharcolni a jövő évi nemzetközi kupaszereplést. Az egyik, ha megnyeri a Coppa Italiát a Juventus ellen, melyre azért nincsen túl sok esély, a másik pedig az EL-indulást érő hatodik hely megcsípése. Cristian Brocchi fiai egypontos hátrányban vannak a Sassuolo előtt, ráadásul Baccáék a Romát fogadják, így tehát kiemelten nehéz feladat vár rájuk, ha nem akarnak ismételten szégyenben maradni.

Eközben azonban a Sassuolónak sem szabad nyernie az ellen az Inter ellen, amely a bajnokság második felében pocsékul szerepel idegenben, az utolsó kilenc meccsén csupán hat pontot gyűjtött, a Romát leszámítva minden felsőházas ellenfele ellen kikapott és csupán a kiesett Frosinonét verte meg. Roberto Mancini csapatának már se előre, se hátra, a negyedik hely betonbiztos, így vélhetően nem szakadnak majd meg a három pontért. A Sassuolo azonban kitűnő formában van, zsinórban három győzelmet arattak, a kék-feketék ellen pedig az utolsó három meccsüket megnyerték.

Az oddsok folyamatosan csökkennek, a 2.10-2.20-as nyitó oddsok után már csak 1.80-ért lehet fogadni a hazai győzelemre. Így tehát kiemelten jó ajánlatnak tűnik a     1.91-es szorzója, amit vétek lenne kihagyni.

hatharom.com-tipp: Sassuolo
TippmixPro @1.91
2016-05-14;55
2016-05-15;55
186871