Karrier

Cristiano Ronaldónak szüksége van Messire

Zinedine Zidane szerint az argentin játékossal való rivalizálás csak segíti Ronaldo teljesítményét.

Az évek óta zajló "Ki a jobb, Cristiano Ronaldo vagy Messi?" talánnyal kapcsolatban ezúttal Zinedine Zidane, a Real Madrid utánpótláscsapatának trénere mondta el a véleményét. A francia aranylabdás játékos azonban nem választott kettejük közül, inkább arra hívta fel a figyelmet, milyen jótékony hatással van Ronaldóra Messi klasszisa.

  1 X 2
Real Madrid-Barcelona 2.25 3.50 2.90

"Mindenkinek látnia kéne Ronaldo munkavégézését az edzéseken, egészen hihetetlen, amit művel. Minden labda, minden játékhelyzet, minden szöglet - ő mindig, mindenhol nyerni akar. És a gólszerzés jelenti számára az igazi boldogságot, akár a mérkőzéseken, akár az edzéseken. Éppen a Lionel Messivel való folytonos rivalizálás az, amely kihozza belőle a legjobbat. Mióta Raúl elhagyta a klubot, ő maradt klublegendának, és nagyon jól is érzi magát a csapatnál. Lenyűgöző, amit ebben a szezonban is nyújt, 50-55 gól egy évben... egyszerűen nem ember!" - mondta Zizou.

Alighanem a következő hetekben ismét előtérbe kerül majd a Ronaldo-Messi csata, hiszen november végén El Clásico, január elején pedig Aranylabda-gála. Előbbi esetében jelenleg CR7 csapatát tartják favoritnak a bukik, míg a FIFA Aranylabda-díjat aligha kaphatja más az irodák szerint, mint Messi.

Ki nyeri az Aranylabdát idén?
Lionel Messi 1.15
Cristiano Ronaldo 7.00
Robert Lewandowski 12.50
[2030194] 2015-11-22 20:00:00 Real Madrid - Barcelonax;