Átigazolás

Milánói küzdelem a City csatáráért?

A két olasz klub csatájába a Liverpool szólhat bele, az ügyben pedig Sterling is érintett lehet.

Külföldi források szerint mindkét milánói klub szeretné szerződtetné a Manchester City mellőzött támadóját, Stevan Joveticset. A korábban Firenzében játszó támadóért jelenleg a kék-fekete gárda tűnik befutónak, amelynek elsősorban Roberto Mancini az oka.

A hírek szerint azonban a folyamatos csatárkeresésben lévő AC Milan is hamarosan megteszi ajánlatát, 15 millió fontért csábítanák a montenegrói klasszist a város piros-fekete felében, míg az Inter esetében inkább kölcsönszerződésről lehet szó. A bukmékerek azonban nem Mihajlovics gárdáját, hanem a Liverpoolt favorizálják az Inter után, amennyiben Jovetics elhagyja Manchestert, ebben az üzletben pedig akár Raheem Sterling is érintett lehet.

Jovetics 2013 nyarán érkezett Manchesterbe, ahol nemigen tudta magát beverekedni a kezdőbe. A sérülésekkel is bajlódó támadó 44 mérkőzésen 11 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott a Cityben.

A csalódást keltő szezon után mindkét milánói gárda hatalmas erősítéseket tervez. Az Inter elhappolta a Milan orra elől már Kondogbiát, illetve az Atlético Madridtól két évre kölcsönvette Mirandát, míg a Rossonerik Andrea Bertolaccit szerződtették, valamint csütörtök délután Carlos Bacca is aláírt.

Melyik klub játékosa lesz Stevan Jovetics szeptember 1-jén?
Inter 2.50
Manchester City 3.50
Liverpool 4.25
Juventus 4.50
AC Milan 7.00
Roma 11.00
Fiorentina 18.00