NB I

Már négyezer jegy elkelt a derbire

Péntek este az Újpest a Ferencvárost fogadja a Megyeri úton, az OTP Bank Liga 23. fordulójának rangadóján. A derbire hétfő estig több mint négyezren biztosították a helyüket.

Az Újpest tájékoztatása szerint a derbire a jegyeket a hazai szimpatizánsok kizárólag nyitvatartási időben, a Megyeri úti pénztárakban tudják megvásárolni elővételben. A vendégszurkolók szokás szerint a Ferencvárosi TC által szervezett utazást igénybe véve léphetnek be a Szusza Ferenc Stadionba. Ugyanakkor az mlsz.hu szerint a vendégbelépők már az értékesítés megkezdését követő órákban elfogytak, így a továbbiakban már csak az újpesti szurkolók vásárolhatnak jegyeket.

A rangadót péntek este 19 órától rendezik. Ősszel 3-1-re győzött a Fradi a Puskás Stadionban, majd a Magyar Kupában is összecsaptak a felek. A 0-0-lal zárult első mérkőzés után a lilák hazai környezetben 1-0-ra nyertek, és ezzel bejutottak a legjobb nyolc közé - a következő körben a Pécset ejtették ki. Az FTC jelenleg hatodik, az Újpest 9. a tabellán, a zöld-fehérek múlt szombaton a Pápa elleni meccsen megszerezték első győzelmüket a tavaszi szezonban. Az Újpest felett egyelőre eloszlottak a viharfelhők, az MLSZ és a vagyonfelügyelő döntésének, valamint Roderick Duchatelet elnök-tulajdonosnak köszönhetően biztosított a klub jövője, így bizakodó hangulatban készülhetnek a lilák a derbire - Kabát Péter nélkül, a gólerős támadót két meccsre eltiltották.

[1609922] 2014-04-04 19:00:00 Újpest - Ferencvárosx;