Bulvár

Hamilton szenved a szakítás után

Öt év után véget ért Lewis Hamilton és az amerikai popénekesnő, Nicole Scherzinger kapcsolata. A Mercedes brit pilótája nagyon szenved, de minden erejével karrierjére koncentrál.

Hamilton szenved Nicole miatt

"Vannak emberek, akik tökéletesen uralják az érzelmeiket, mint például a finn trénerem, aki soha semmit sem mutat ki. Én nem tudom elrejteni a szívem, mindig sok időbe telik, amíg feldolgozom a történteket, és általában nagyon nehezen küzdök meg az érzéseimmel. Nehéz időszakon megyek keresztül....Megpróbálom a legnehezebbet, pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, de pokoli napok ezek. Elveszítettem valakit, aki nagyon különleges volt az életemben. A világom a feje tetejére állt, de van egy munkám....az a feladatom, hogy ösztönözzem a csapatom, és ha negatív energiákat sugárzom, akkor az átragad a szerelőimre is, akik éjjel-nappal dolgoznak. Ezt nem akarom. Szóval minden erőmmel igyekszem összeszedni magam, és felemelni a fejem, de nagyon nehéz ezt megtenni" - nyilatkozta a 28 éves pilóta a Sky Sports-nak.

"Amikor beülök az autóba, általában kikapcsolok és otthon érzem magam. Akkor én irányítok, és jól vagyok a saját világomban. Akkor csak az autó és a pálya számít, semmi más. Ekkor érzem magam a legjobban, ez a legkényelmesebb az életemben" - tette hozzá Hamilton.

A pár nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy öt év után búcsút intettek egymásnak. Hamilton és Scherzinger 2011-ben már szétmentek egy időre, ami a brit versenyző teljesítményére is kihatott.