Átigazolás

A Barcának kell még egy csatár - világsztárok a célkeresztben

A katalán El Mundo Deportivo szerint a Barcelona a brazil Neymar után újabb klasszis támadót szerződtethet. A tekintélyes napilap a lehetséges érkezőkről készített egy összeállítást.

A katalán El Mundo Deportivo és a Sport is a címlapján számolt be arról, hogy a Barcelona csapata még egy csatárt szerződtethet a nyári átigazolási szezonban. A gránátvörös-kékek nemrégiben jelentették be, hogy a Santos csillaga, Neymar a következő szezonban már Lionel Messi oldalán kergetheti őrületbe a védőket.

A napilapok azonban úgy tudják, a Barcelona még legalább egy támadó szerződtetését tervezi a közeljövőben. Az átigazolásra azért lehet szükség, mert a hírek szerint David Villa és Crsitian Tello is végleg távozik a Nou Campból, míg Gerard Deulofeu kölcsönbe a Borussia Dortmund csapatához kerülhet. A Barcelonának emiatt szüksége lesz egy klasszikus kilencesre. Mindkét katalán újság számításba vette a lehetséges jelölteket. Az El Mundo Deportivo  szerint a lehetséges érkezők: Miroslav Klose, Fernando Torres, Leandro Damiao, Javier Hernandez, Wayne Rooney, Romelu Lukaku, Daniel Osvaldo és Mario Gomez lehet, míg a Sport Luis Suárezt nevezi meg, mint potenciális érkezőt.

A drágák, a elérhetőek és az olcsóbban megszerezhetőek / deportivoelmundo