NBA

A kosárlabda Neymarját újabb csapattal hozták szóba

  • Barcsai Róbert

Még gyakorlatilag el sem kezdődött a holtszezon, de Dwight Howard körül már most hatalmas a felhajtás. A Los Angeles Lakers centerét ezúttal a Golden State Warriorsszal hozták szóba.

Dwight Howard

Óriási a felhajtás a nyáron szabadügynökké váló Dwight Howard körül. A Los Angeles Lakers centerét szívesen szerződtetné a Dallas Mavericks, a Houston Rockets, de felmerült már az Atlanta Hawks neve is, mint lehetséges állomás. No persze arról sem feledkezhetünk meg, hogy Howardot jelenlegi csapata, a Lakers is megtartaná.

Hogy a kálvária amolyan "neymarosan" alakuljon, most újabb név került be a kalapba. Egyes források szerint ugyanis a center azt is fontolóra vette, hogy az idény legnagyobb meglepetését okozó Golden State Warriorshoz szerződjön.

A hír leginkább azért érdekes, mert az elmúlt napokban a Warriors vezetősége nyilvánvalóvá tette, hogy akár luxusadót is hajlandó lenne fizetni, ugyanakkor az oaklandi csapatnál a jelen pillanatban éppen egészséges Andrew Bogutnak óriási szerepe volt a rájátszásbeli menetelésben, az ausztrál pedig történetesen azon a poszton játszik, mint maga Howard...

Egy biztos: Dwight Howard július 10-éig hivatalosan nem írhat alá szerződést.