Barcelona

Messi és Villa soha nem volt rossz viszonyban - Jordi Roura

A listavezető Barcelona 3-1-re legyőzte a Rayo Vallecanót a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának zárómeccsén.

Roura

"Sok szempontból nézve nagyon nehéz mérkőzés volt - mondta a meccset követően Jordi Roura, a Barcelona mestere. - Egy rendkívül intenzív összecsapást követően játszottunk a Rayóval, a Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés sokat kivett belőlünk. A Rayo különleges csapat, ha a futball összetevőit nézzük, akkor a legjobbak közé sorolható a bajnokságban, nehéz játszani ellene. Feltolja a védekezését, inkább kontrákból kellett hatékonynak lennünk, ami nem annyira jellemző ránk. Némileg alkalmazkodnunk kellett a stílusához. A körülményeket, a mentális és a fizikális fáradtságot figyelembe véve, jó teljesítményt nyújtottunk."

Villa egy gólt szerzett, Messi duplázott és a korábbi pletykákkal ellentétben úgy tűnik, nincs személyes probléma a két játékos között. Ősszel az argentin két alkalommal is csúnyán leteremtette a spanyolt mérkőzés közben.

"Hallottam pletykákat arról, hogy rosszban lennének, de nevetségesnek tartom - reagált Roura. - Soha nem volt valódi alapja. Ugyanolyan viszonyban vannak, mint néhány hónapja: nagyon jóban. Remek párost alkotnak."