Barcelona

Vilanova ott találja a csapatot, ahol hagyta - Jordi Roura

A spanyol Marca szerint túl van a nehezén az FC Barcelona. A katalán csapat hamarosan visszakapja edzőjét, Tito Vilanovát, továbbjutott a Bajnokok Ligájában és a Primera Divisiónban megőrizte méretes előnyét.

Roura

A Milan elleni továbbjutást követően Andrés Iniesta első gondolata Tito Vilanova volt. A trénert fültőmirigy daganata miatt New Yorkban kezelik.

"Visszatértünk az alapokhoz, azt csináltuk, ami csapatként az erősségünk, sokat mozogtunk és nyomás alatt tartottuk a Milant - utalt egy mondattal a BL-nyolcaddöntő visszavágóra a középpályás. - Nagyszerűen érezzük magunkat, mindenki boldog, mert Tito Vilanova hamarosan újra velünk lesz. Mindannyian erőt meríthetünk a visszatéréséből, itt az ideje, hogy valami jó is történjen vele azok után, amiken keresztül ment."

Vilanova helyettese, Jordi Roura szerint a vezetőedzőt csaknem ugyanaz fogadja Barcelonában, amit ott hagyott.

"Két héten belül visszatér és nagyjából ott találja a csapatot, ahol hagyta - vélekedett Roura. - Zsebünkben a bajnokság és továbbjutottunk a BL-ben. Beszéltem vele a Milan elleni meccs után, jól halad a gyógyulása. Alig várja, hogy visszatérjen. "

A Barcelona sportigazgatója, Andoni Zubizarreta csütörtöki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Tito Vilanova kitölti 2014 nyaráig szóló szerződését. A vezetőedző a tervek szerint március 25-én tér vissza a csapathoz.