Átigazolás

Mutu lehet Rudolf legújabb vetélytársa Genovában

megosztom

A Serie A-ban szereplő Genoa elnöke, Enrico Preziosi szeretné leigazolni a román Adrian Mutut csapata csatársorába.

Az épp csak bennmaradt genovai klub vezetője állítólag felvette a kapcsolatot a játékossal, aki jelenleg az első osztályból utolsó helyen kiesett Cesenában szerepel. Tavaly nyáron került az együtteshez, miután 2010-ben pozitív drogtesztet produkált, majd kilenchónapos eltiltásából visszatért ugyan, de nem nyújtott jó teljesítményt.

Enrico Preziosi a hírek szerint lát reményt arra, hogy a sokak által már leírt csatár újra tehetségének megfelelően lesz képes játszani.

Mutu leigazolása ugyanakkor hátrányosan érintheti Rudolf Gergelyt, aki a Panathinaikosznál kölcsönben töltött szezon után újra a Genoa játékosa lesz nyártól.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom