Átigazolás

A Chelsea-ből erősíthet a Juventus

Még alig biztosították be olasz bajnoki címüket a Juventusnál máris az új igazolásokon gondolkoznak. A hírek szerint Antonio Conte vezetőedző új csatárokat és középpályásokat szeretne.

Raul Meireles a Chelsea mérkőzésén a Premier League-ben 2011-ben.

A Juventus bajnokként ősszel természetesen a BL-ben is szerepelni fog, és Antonio Conténak a kettős terhelés miatt bővebb keretre lesz szüksége, mint a most véget érő szezonban. Az nem meglepő, hogy a csatársorba igazolni szeretne egy komoly játékost, az egész idényben nehezen gondok voltak ugyanis a csapat helyzetkihasználásával, a vezetőedző nehezen találta azt a támadót, aki adott meccsen épp jó teljesítményre volt képes.

Matri 10, Vucsinics 9 gólig jutott a bajnokságban, amivel ők voltak a legeredményesebbek, így óriási szükség volt a középpályások közül Marchisio 9, Vidal 7 és Pepe 6 találatára a bajnoki címhez.

A középpályán elsősorban bővíteni szeretné a választási lehetőségeit a szakvezető, hogy Vidalt és Marchisiót ne kelljen kizsigerelnie az őszi szezonban. A hírek szerint az Udineséből Kwadwo Asamoah-t, a Chelsea-ből pedig Raul Meirelest szeretné megszerezni a Juventus. "Tartalékként" a Cagliariban szereplő Radja Nainggolan szerepel még a kívánságlistájukon.