Átigazolás

Hamarosan megválhat braziljaitól a Juventus

Véglegesen megszabadulhat két brazil labdarúgójától a Juventus csapata, mivel Amaurit a Fiorentina, Felipe Melót pedig az egyik török óriás venné meg.

Nem valószínű, hogy a két játékos még valaha is együtt játszik majd a Juveban
Az olasz Tuttosport értesülései szerint már csak egy hajszál választja el Amaurit és a Fiorentinát egymástól. A brazil felmenőkkel bíró támadó iránt a Palermo és Parma is érdeklődött, de Alberto Gilardino pótlása okán a Violák beleerősítettek. A hírek szerint a fizetésről már meg is egyeztek a felek, ami még nem letisztázott, az a szerződés időtartama.

Amauri azt szeretné ugyanis, ha két és fél éves megállapodást írnának alá, míg a Fiorentina elöljárói csak 2013-ig szerződtetnék a 31 éves támadót.

Eközben a Galatasaraynál kölcsönben szereplő Felipe Melo a török sajtóban kürtölte világgá, hogy esze ágában sincs visszatérni Torinóba. "Maradni akarok a Galatánál. Megszerettem ezt a klubot, és élvezem, hogy itt lehetek. A szurkolók értékelik amit a csapatért teszek, ráadásul Isztambul egy csodálatos hely" - mondta a 22-szeres brazil válogatott "szűrő".

Állítólag a listavezető Galatasaray fontolóra is vette, hogy megvásárolja Melót az olaszoktól, de kétséges, hogy kitudják-e fizetni a Juve által kért összeget. A török források úgy tudják, hogy a Fenerbache lesben áll, és kész arra,  hogy amennyiben a nagy rivális nem teszi meg, szerződtesse a brazil középpályást.

Felipe Melo 2009-ben a Fiorentinától érkezett a Juventushoz, ahol azonban teljesítménye messze elmaradt attól, mint amit vártak tőle, a szurkolók pedig rendre megtalálták a dél-amerikait.