Újpest

Lázár Bence és Vermes Krisztián a Standard Liége-nél járt

Lázár Bence és Vermes Krisztián hat napot töltött a belga bajnokságban szereplő Standard Liége-nél, ahol a játékosok alapos orvosi vizsgálatokon estek át.

Lázár Bence állapota kielégítőNem próbajátékon, netán szerződést aláírni volt a két újpesti labdarúgó a belgák egyik élcsapatánál, csupán arról van szó, hogy a csapatkapitány és a fiatal támadó teljes körű orvosi vizsgálaton esett át Belgiumban, annak érdekében, hogy a lila-fehérek szakmai stábja minél pontosabb képet kapjon a futballisták állapotáról.

"A Standard Liége egy igazi európai élklub, remek utánpótlásbázissal, és elmondhatom: igazán kedvesen fogadtak bennünket. A röntgen- és az MR-vizsgálatok mellett nekem egy izokinetikus teszten kellett átesnem, amellyel a két lábam izomerejét mérték. Bencének pedig elsősorban a hátát, a derekát és a gerincét vizsgálta egy specialista a többi kontrollon kívül, és szerencsére mindent rendben talált. Nálam mindent rendben találtak az orvosok, csakúgy, mint az Uzsoki utcai kórházban. Mindez azt jelenti, hogy olyan állapotban van a lábam, amilyenben lennie kell. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy holnap már a csapattal edzhetnék, erre még várnom kell egy hónapot. Addig is a jobb lábamat külön kell erősítenem, és a célom az, hogy januárban már én is a többiekkel készülhessek a bajnokságra." - mondta a "túráról" Vermes Krisztián az ujpestfc.hu-nak.