Átigazolás

A Santos elnöke tagadja a Barcelonával kötött előszerződést

A Santos elnöke, Luis Navaro tagadta, hogy Neymar egy előre megbeszélt átigazolás keretében két éven belül csatlakozna a Barcelonához.

A Santos elnöke tagadja a Barcelonával kötött előszerződést

Követhetetlenné vált a Santos 19 éves titánjának, Neymarnak az átigazolási hercehurcája. Úgy tudni, a Real Madrid és Barcelona fut versenyt a kegyeiért, de a brazil klub egyre-másra cáfolja a távozásáról szóló pletykákat. Legutóbb az elnök elszögezte, hogy nem kötöttek előszerződést a katalánokkal, miután az Estadao című brazil újság szombaton a két egyesület megállapodását kürtölte világgá, a jelentés szerint a Barcában 2013 januárjától játszana Neymar.

"Semmit sem írtam alá - mondta Navaro az ESPN-nek. - Ez a téma már nem aktuális. Persze mindig vannak érdeklődők, de a 60 millió eurós ajánlat nem érkezett, és kétlem, hogy valaha is fog."

Az elnök ugyanankor azt is elmondta, hogy nem akarják mindenáron megtartani a csatárt. "Ha távozni akar, akkor ennek nincs akadálya, természetesen a Santos feltételeinek érvényesüléésvel. De ha maradni akar, akkor mhosszú távra szeretnénk őt megtartani. Ha ajánlat érkezik érte, én leszek az első, aki tájékoztatja őt erről, de erről most nincs szó."