Újpest

Fehér Csaba megsérült, nem játszhat a Diósgyőr ellen

Az Újpesthez nyáron visszatérő Fehér Csaba Hollandiából hozott három meccses eltiltása miatt csak az NB I 5. fordulójában léphetett először pályára a 2011-2012-es szezonban. A védő bokaszalagja meghúzódott a Kaposvár elleni bajnokin, ezért a Diósgyőr elleni vasárnapi találkozót ki kell hagynia.

Fehért Kaposváron már a 24. percben le kellett cserélni, mert aláfordult a bokája. Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy jobb bokájában meghúzódott a szalag, így a 35 éves játékos egyelőre csak a konditeremben edzhet, a Diósgyőr elleni mérkőzést pedig valószínűleg ki kell hagynia.

"Nem ilyen visszatérést terveztem… Egy ütközés során elvesztettem az egyensúlyomat, a támaszkodó lábam pedig kifordult. Az orvosi vizsgálatok szerint meghúzódott a bokaszalagom, így jelenleg futni sem tudok, csak a konditeremben készülhetek. A Diósgyőr elleni bajnokit valószínűleg ki kell hagynom, de én már azzal kiegyeznék, ha a Debrecen ellen játszhatnék" - nyilatkozta a védő az ujpestfc.hu-nak.
 
"Az első félidő hátralévő részét – amikor épp nem kezeltek – az öltöző ablakából néztem, a második játékrészben pedig már a kispadról figyeltem az eseményeket. A szünetben is már azt éreztem, hogy elszánt a csapat, és nem omlott össze. Azt gondolom, az egy pontnál beszédesebbek a körülmények, mindenképpen elfogadható alapnak tartom, hogy az ellenünk megítélt korai tizenegyes, a sérülés és a kiállítás ellenére fel tudtunk állni. Bokszhasonlattal élve, az első négy fordulóban abban a sarokban voltunk, ahol a pofonokat osztották, most viszont felálltunk, és „kitáncoltunk” a kötél mellől. Bízom benne, hogy a Diósgyőr ellen vasárnap már vissza is tudunk ütni…"