NB I

Az Újpest hosszabbított Széki Attilával

Újpest FC egy évvel meghosszabbította Széki Attila szerződését, aki ebben a szezonban a felnőtt keret tagjaként készülhet - számol be a csapat hivatalos honlapja.

Széki Attila marad ÚjpestenA 21 éves támadó az Újpest saját nevelésű játékosa, eddig öt alkalommal lépett pályára az NB I-ben. Széki 2008-ben Kecskeméten, 2009-ben pedig Szolnokon szerepelt kölcsönjátékosként.

"A klub vezetése nemrég megkeresett azzal, hogy szeretnének velem egy évet hosszabbítani, és az új szezonban az első kerettel készülhetek. Miután nagy álmom, hogy rendszeresen játsszak az NB I-ben az Újpest futballistájaként, nem volt nehéz megegyeznünk" - olvashatóak a csatár szavai az ujpestfc.hu-n.

"Rengeteget jelent számomra, hogy Mészöly Géza irányítása mellett készülhetek, és nagy fejlődést várok magamtól. Olyan futballistákkal edzhetek együtt nap mint nap, mint például Kabát Péter, Rajczi Péter vagy Fehér Csaba, akiktől nagyon sokat tanulhatok. Nagy szerencsém, hogy edzéseken Csabával vagyok egy párban, így sok mindent elleshetek tőle."

A rapperként is ismert Széki Attilát a negyedik kerület polgármestere, Wintermantel Zsolt néhány héttel ezelőtt felkérte, hogy legyen a kerület arca - a játékos óriási megtiszteltetésnek tartja a hízelgő felkérést.