Férfi vízilabda

Hamarabb kellett volna keretet szűkítenem - Kemény Dénes

A magyar férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya szerint folyamatosan javul a csapata, de már előbb is kialakulhatott volna a keret.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda válogatott nyerte a Vodafone Kupát, miután mindhárom mérkőzését megnyerte a tornán. Az orosz válogatottat 14-6-ra győzte le a Kemény-csapat, ami után a szövetségi kapitány a Sportklubnak értékelt.

"A helyzetek kihasználásában és az emberelőnyös szituációkban mindhárom mérkőzésen előfordult, hogy türelmetlenek voltunk - kezdte Kemény Dénes. - Ugyanakkor ezeken a találkozókon mindez belefért, mert ennek ellenére sok gólt szereztünk. Azt vettem észre, hogy meccsről meccsre javult a csapat. A védekezésünk jó volt, összességében mindenki jó teljesítményt nyújtott, minden játékosnak volt lehetősége az önbizalma növelésére. Amennyiben hamarabb kijelölöm a keretet, és már hosszabb ideje ezt a csapatot játszatom, még előrébb tartanánk. Le a kalappal a szurkolók előtt, mert a rosszabb idő ellenére is nagyon sokan eljöttek a Margitszigetre, nagyon köszönjük nekik a buzdítást."