50 %-os kezdőbónusz 120€-ig!

Regisztrálok!Útmutató
Nyiss Skrill számlát most, és 20% pénzvisszatérítést kapsz!

Miért válaszd ezt a fogadóirodát?Az LSbet egy fiatal, gyorsan fejlődő társaság a nemzetközi fogadóirodák piacán. Több mint 20 országban nyújt szolgáltatásokat tapasztaltabb, valamint kezdő játékosok számára, amihez a legkedvezőbb fogadásokat és szorzókat kínálja. Az iroda célja, hogy az ügyfeleknek nap mint nap a legjobb feltételeket biztosítsa a játékhoz. Függetlenül attól, hogy a világ melyik pontján tartózkodsz, az LSbet nyereményei adómentesek, ezért még nagyobb nyereségben részesülhetsz.

Az LSbet kiemelt figyelmet szentel az ügyfelei fogadásainak biztonságára és a személyes adatok védelmére, ezért az ügyfelektől megszerzett információkat semmilyen esetben sem bocsájtja egy harmadik fél rendelkezésére. A személyes adatokat tartalmazó web-oldalalakon fejlett Secure Socket Layer (SSL) technológiát alkalmaz, valamint a legfejlettebb tűzfal-védelmet és behatolás-érzékelő technológiát. Ezáltal egy platformot biztosít arra, hogy a játékosok személyes adatait biztonságosan és diszkréten kezelhesse, és a lebonyolított ügyletek  teljes mértékben védetten legyenek tárolva.

Az LSbet csapatát gyakorlott menedzserek alkotják, akik tapasztalatukat vezető európai fogadóirodákban szerezték. Az iroda fontosnak tartja, hogy jobb és gyorsabb lehetőségeket biztosítson ügyfelei számára, mint a legtöbb nagy internetes cég, ugyanakkor az általa nyújtott szolgáltatások színvonalasabbak, és felülmúlják ügyfeleik várakozásait.

A fogadóiroda a trendeknek megfelelően alakítja kínálatát, több mint negyven féle fogadást ajánl a különböző sporteseményekre, emellett komoly hangsúlyt fektet az élő-fogadásokra is, így havonta mintegy 4500 sporteseményre fogadhatsz élőben is.

Az LSbet előnyei közé tartozik a gyors és azonnali kifizetés.

Fogadható sportágak:Labdarúgás, tenisz, kosárlabda, kézilabda, ökölvívás, jégkorong, amerikai football, Forma-1, floorball, futsal, rögbi, golf, baseball.

Első befizetési bónusz:

Az LSbet 50 %-os kezdőbónusszal kedveskedik minden felhasználónak 120 EUR értékig. Ahhoz, hogy egy játékos hozzáférhessen a bónuszösszeghez, az első befizetése összegét legalább egyszer meg kell forgatnia legalább 2.00-es oddson. A minimum befizetés összege 20 EUR illetve ennek megfelelő más valuta. A magyarországi játékosok számára a bónusz és az első befizetés összegét legalább 6-szor kell megforgatni, mielőtt a kifizetés lehetséges lenne. Azok a fogadások, amelyeknek a szorzója 2.00-nél kisebb, nem felelnek meg a bónusz megforgatási követelményeknek. A multibet (kombinált) fogadás beszámításához a megforgatási feltétel, hogy az adott fogadás valamennyi kiválasztott eseményének nyereményszorzója 1.5-ös vagy annál nagyobb legyen. A hendikep, és az Over/Under típusú fogadás nem számít bele a rollover feltételekbe. A bónusz kiutalásához szükséges forgatási követelményekről részletesen az LSbet honlapján tájékozódhatsz. Elérhető számos más időszakos promóció is.

Minimum tét:0,5 EUR /150 HUF
Fogadási pénznemek:GBP, EUR, USD, CZK, RON, SEK, HUF, RUB, PLN
Ügyfélszolgálat:Az ügyfélszolgálat  a nap 24 órájában a rendelkezésre áll, az Élő Chat naponta 08:00-tól 21:00-ig (GMT) készségesen válaszol bármilyen felmerülő kérdésre, más időpontban e-mailben a következő címen lehet segítséget kérni: hungary@LSbet.com
Elérhető a honlap magyarul?Igen. A magyar mellett angol, lengyel, német, spanyol, portugál, görög, magyar, cseh, orosz és román nyelven is elérhető a honlap.
Befizetési lehetőségek:Skrill, Multibanco, paysafe, NetEller, Ukash, Visa, Mastercard, ECO, WebMoney
Kifizetési lehetőségek:Skrill, NetEller, Visa, Mastercard, ECO, WebMoney

LSbet online fogadóiroda - galéria

50 %-os kezdőbónusz 120€-ig!

Regisztrálok!Útmutató