Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.05. egy bajnoki és egy kupa mérkőzés!
Sziasztok! Ma egy Olasz bajnoki mérkőzést és Angol Fa kupa mérkőzést ajánlok. Ez egy ilyen nap lesz amikor kettő tippet ajánlok. Viszont ez nem...

Sziasztok! Ma egy Olasz bajnoki mérkőzést és Angol Fa kupa mérkőzést ajánlok.

Ez egy ilyen nap lesz amikor kettő tippet ajánlok.

Viszont ez nem minden nap lesz így.

Chievo - Udinese mérkőzésre és Liverpool - Everton mérkőzésre gondoltam.

 

Rossz formában van a Chievo. Utolsó öt mérkőzésén (1) döntetlen (4) vereség a mérlege. A szorzó (2.87) így esélye a győzelemre (35%) viszont korábbi mérkőzéseit (45%) nyerte meg ilyen szorzóval.Hazai pályán (3-3-3) eredménnyel (12:14) gólaránnyal áll. Legjobb góllövőjük Roberto Inglese (18) mérkőzés (7) gól és (7.2) értékeléssel áll. Egy védő egy középpályás és egy csatár sérülés miatt nem játszik. Remek formában van az Udinese. Utolsó öt mérkőzését megnyerte így már ott van a (7) helyen. A szorzó (2.60) így esélye a győzelemre (38%) viszont ilyen szorzóval (50%) nyerte meg mérkőzéseinek. Idegenben (4-0-4) eredménnyel (14:12) gólaránnyal áll. Figyelembe kell venni,hogy az utolsó öt mérkőzéséből (3) idegenben nyert meg. Legjobb góllövőjük Kevin Lasagna (16) mérkőzés (7) gól és (6.9) értékeléssel áll. Egy-Egy kapus, középpályás és kettő védő hiányozni fog sérülés miatt. Egymás ellen (4-8-7) eredménnyel állnak. Úgy gondolom a vendégek jobb formában vannak és esélyesek a győzelemre de döntetlen is elképzelhető.

 

A Liverpool remek formában van.Igaz az utolsó mérkőzésén megszenvedett a győzelemért de összejött a csapatnak. A szorzó (1.39) így esélye a győzelemre (72%) viszont ilyen szorzóval (60%) nyerte meg mérkőzéseinek. Sérülések miatt hét játékos fog hiányozni köztük Salah Mohamed aki eddig (17) gólt szerzett. Ott lesz viszont Firmino Roberto (9) gólos. Az Everton nem talál magára.utolsó öt mérkőzéséből (1) győzelem (2) döntetlen (2) vereség a mérlege.Egy kapus egy védő hiányozni fog sérülés miatt de ők már huzamosabb ideje sérültek. A csapat így egységes lesz. Legjobb góllövőjük ott lesz (10) gólos Rooney Wayne. Egymás ellen (8-8-1) eredménnyel állnak. Úgy gondolom ezen a kupa mérkőzésen küzdeni fognak és hozni fogják az eredményt.

Tippem a következő.

11059 V Chievo - Udinese Döntetlen vagy Udinese (Kétesély)1,33
36777 V Liverpool - Everton Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)1,22

Odds összesen: 1,62

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!