Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 03.18.Francia bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! ADerby - Cardiff mérkőzést rossz időjárás miatt elhalasztották. Reggel még nem volt erre információ. Ezért úgy...

Sziasztok! A Derby - Cardiff mérkőzést rossz időjárás miatt elhalasztották. Reggel még nem volt erre információ. Ezért úgy gondoltam ezt a mérkőzést ajánlom helyette.

Nice - PSG mérkőzésre gondoltam.

A Nice erős középcsapat és jelenleg a (8) helyen áll. Kevés az esélye,hogy kupamérkőzésre jogosító helyet elcsípje. Ez nem jelenti azt,hogy ne tennének meg mindent érte.Hazai pályán (8-2-5) eredménnyel (22:19) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (2.7) átlag. Ez figyelemre méltó hiszen ezzel a teljesítménnyel (6) helyet érdemelte ki a csapat. Legjobb gólszerző a csapatban Balotelli Mario (14) góllal játéka kérdéses,de szerintem pályára fog lépni hiszen szükség lesz a góljaira és ott van még Plea Alassane (10) gólos csatár. A PSG most már csak a bajnokságra koncentrálhat. A szorzó (1.30) így esélye a győzelemre (77%) viszont ilyen szorzóval (85%) nyerte meg mérkőzéseinek. Idegenben (10-2-2) eredménnyel (32:10) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (3.00) átlag. Legjobb gólszerző Cavani (24) góllal és Mbappé (13) góllal de Neymar (19) gólos sérülés miatt nem fog még játszani. Egymás ellen (4-3-12) eredménnyel állnak. Úgy gondolom és az információk is azt mutatják,hogy van ennek a mérkőzésnek tétje és ez mint oly sokszor már gólokban mutatkozik meg.

Tippem a következő.

31011 V Nice - Paris SG Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5)2,00

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!