Hatharom / Blog / Bejegyzések
2.21.Olasz "B" bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Olasz Bajnoki mérkőzést ajánlok! Ascoli - Brescia mérkőzésre gondoltam! Az Ascoli jelenleg (10) helyen áll a bajnokságban! A...

Sziasztok! Ma Olasz Bajnoki mérkőzést ajánlok!

Ascoli - Brescia mérkőzésre gondoltam!

 

Az Ascoli jelenleg (10) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.00) így esélye a győzelemre (33%) viszont korábbi mérkőzéseit (35%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (4-3-1) eredménnyel (10:6) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Ardemagni Matteo (4) góllal viszont több játékos (1-3) gólos!

 

Brescia jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.40) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (45%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (1-4-2) eredménnyel (13:13) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Donnarumma Alfredo (14) góllal és Torregrossa Ernesto (5) góllal és ott vannak még az (1-2) szerző játékosok is!

Egymás ellen (6-4-4) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem hazai csapat győzelmével akár a Play Off helyet is megszerezheti és nincs értelme döntetlenre játszani!

Győzelemhez pedig gólok kellenek és azért csak van a csapatban jó gólszerző játékos!

Az pedig egy nagyon fontos tényező a Brescia öt fordulóval ezelőtt még a bajnokság végén kullogott és most meg a bajnoki címért is esélyes!

A másik pedig,hogy a góllövő listát magasan vezeti a csatáruk Donnarumma Alfredo!

A statisztika jelenleg más eredményt mutat de ez most ebben a jelenlegi állapotban szerintem nem mérvadó mert tétje van a mérkőzésnek igaz mikor nem de ez most kivételes mert a Brescia fel van turbózva és ez gólokkal fog járni mint ahogy a hazai csapatnál is!

Tippem a következő!

23069 V Ascoli - Brescia Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)2,00

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!