Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 01.09.Görög kupa mérkőzés!
Sziasztok! Ma Görög kupa mérkőzést ajánlok. PAOK - Trikala FC mérkőzésre gondoltam. Nagyon jó formában van a PAOK. utolsó öt...

Sziasztok! Ma Görög kupa mérkőzést ajánlok.

PAOK - Trikala FC mérkőzésre gondoltam.

Nagyon jó formában van a PAOK. utolsó öt mérkőzését gond nélkül és igen sok góllal. A szorzó (1.12) így esély a győzelmére (89%) viszont korábbi mérkőzéseit (88%) nyerte meg ilyen szorzóval. Kupa mérkőzésen (3) mérkőzés (3) győzelem (8:1) gólarány az eredménye. Legjobb góllövőjük Aleksandar Prijović (14) mérkőzés (8) gól. Trikala FC igen jó formát mutat. Utolsó öt mérkőzéséből (4) győzelem (1) vereség a mérlege. Az egy vereséget pont fordított felállásban (Trikala FC 1-5 PAOK) szenvedte el. Legjobb gólszerzőjük Tomic Nemanja (2) góllal. Itt van a probléma a csapatnál,hogy nincs aki gólokat szerezzen.Az információk és adatok alapján úgy gondolom több góllal fog nyerni a hazai csapat.

Másik mérkőzés pedig a következő.

AEK Athén - Panetolikos mérkőzésre gondoltam.

 

A kettő csapatnak rövid időn belül ez lesz a harmadik mérkőzésük. Kupa,bajnoki megint kupa mérkőzés. Az AEK Athén fölényesen nyerte az eddig lejátszott kettő mérkőzést. A szorzó (1.22) így esélye a győzelemre (82%) ilyen szorzóval mérkőzéseit (81%) nyerte meg.Kupa mérkőzéseken a legjobb gólszerző Lazaros Christodoulopoulos középpályás (6) mérkőzés (2) gól. A másik pedig csatár Marko Livaja (6) mérkőzés (2) gól.Viszont igen sok játékos van aki gólképes. A kupamérkőzéseken (3) mérkőzés (3) győzelem (12:2) gólaránnyal áll a csapat. Panetolikos utolsó öt mérkőzésén (2) döntetlen (3) vereség a mérlege. A kupa mérkőzéseken idegenben (1-0-1) eredménnyel (5:2) gólaránnyal áll a csapat. Legjobb gólszerzőjük Vlad Morar (12) mérkőzés (4) gól. Hazai csapat igen sok góllal ütötte ki a vendégeket egymásután kettőször is és most harmadjára is úgy lesz szerintem.

Tippem a következő.

05079 H PAOK - Trikala PAOK (Hendikep 0:2)1,95

04931 H AEK Athén - Panetolikosz AEK Athén (Hendikep 0:2)2,60

Odds összesen: 5,07

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!