Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 10.02.Bajnokok ligája mérkőzés!
Sziasztok! Ma Bajnokok ligája mérkőzést ajánlok! Juventus - Young Boys mérkőzésre gondoltam! A Juventus igen jó formában van továbbra...

Sziasztok! Ma Bajnokok ligája mérkőzést ajánlok!

Juventus - Young Boys mérkőzésre gondoltam!

A Juventus igen jó formában van továbbra is! A szorzó (1.20) így esély a győzelmére (83%) viszont korábbi mérkőzéseit (97%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán egyértelműen ők az esélyesebbek!

Attól függetlenül,hogy Ronaldo Cristiano piros lap miatt nem játszik de ott van Mandzukic Mario (4) gól Bernardeschi Federico (2) gól és lehetne még sorolni hiszen teli van a csapat jobbnál jobb játékosokkal!

 

Young Boys vereséggel kezdte a BL csoportmérkőzéseket! Most itt a lehetőség bizonyítani! :)

Viccet félre téve nem szabad lebecsülni a csapatott hiszen azért jó formában vannak a hazai bajnokságban (9) mérkőzés (9) győzelem (32:6) gólarány azért becsületére válik a csapatnak!

Remek csatársorral rendelkezik,hogy csak egy pár játékost említsek meg Hoarau Guillaume (5) gól Nsame Jean Pierre (4) gól ez a csatársorból és ott van a középpályás Fassnacht Christian (5) gól Ngamaleu Ngoumo (4) gól viszont igen sok játékos (3-4) gólos!

Kettő ilyen csapatnál ahol klasszis játékosok állnak rendelkezésre ott bizony gólokra lehet számítani hiszen a vendégek nem megalkuvók és minden vágyuk,hogy ha nem is nyernek de azért gólt szereznek és már úgy gondolom az első félidőben is jelentős gólok lesznek!

Tippem a következő!

20326 V Juventus - Young Boys Több, mint 1,5 (1. félidő - Gólszám 1,5)2,15

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!