Hatharom / Blog / Bejegyzések
Játékos mozgások a Castillában.
Mourinho jelenleg több Castillás játékost is megkért, hogy eddzen a nagyokkal. Név szerint Alex, Mosquera, Juanfran, Nacho, Jesús, Iván, Morata,...

 

Mourinho jelenleg több Castillás játékost is megkért, hogy eddzen a nagyokkal. Név szerint Alex, Mosquera, Juanfran, Nacho, Jesús, Iván, Morata, Denis, Mateos, Lucas, Casado, Pacheco és Ríos, Fabinho.
Miközben a Castilla első edzésén csak 10-en vettek részt. Mejías, Omar, Óscar Plano, Joselu, Sobrino, Quini, Jesé Rodríguez, Cristian Benavente, Raúl de Tomás és Andrés.

Mivel a Castilla feljutott a másodosztályba, stabil és jó teljesítménnyel ezért természetes, hogy több klub is soraiban szeretné látni a spanyol tehetségeket. De vannak olyanok is akik érkeztek.

Első érkező, a régi-új csapattárs Mateos, aki két évig más csapatoknál volt kölcsön. AEK Athen és a Zaragoza tudhatta soraiban. A másik érkező Fabinho a 18 éves brazil jobbhátvéd, egyes spanyol lapok szerint Mout meggyőzte a tehetsége így örömmel fogadta az ifjú padavant. Érkezett még egy középcsatár Jose Marin. Ő az előző szezonban 9 gólig jutott.

Azonban néhány játékos is távozik tőlünk. Kezdjük azokkal, akik nem mennek olyan messze. Nacho és Juanfran. A hírek szerint a Betis szeretné soraiban őket, azonban a tárgyalások kicsit lelassultak, hiszen az átigazolási összegről nehezen tudnak megegyezni a két klub vezetői.  Jesús is csatlakozhat még a kerethez, mint 3. számú kapus. Spanyolhonban marad még Morata, akivel egyre több egybehangzó vélemény szerint Mou 3. számú csatárként számolna vele. Ő 17 gólt szerzett legutóbb és már tavaly is szó volt arról, hogy felhozzuk, azonban Mou még túl korainak tartotta. Talán idén megkapja a lehetőséget az ifjú titán.

Távolabbra, pontosabban Németországba tart a Castilla talán két legmeghatározóbb játékosa Carvajal és Joselu. Előbbit már megvette a Bayer Leverkusen, méghozzá 5 millió euróért, ami igencsak hízelgő. Utóbbi még nem egyezett meg a Hoffenheim csapatával, de elvileg még a napokban megegyezhetnek a felek. Hasonló összegért válthat klubbot ő is.

Carvajalnak nem sok esélye lett volna Arbeloa és Ramos mellet, azonban bajorföldön 5 év alatt sokat fejlődhet. Természetesen visszavásárlási opciót kötött a klub. Hogy miért Joselu megy és nem Morata? Ezt csak Madridban tudhatják.