Hatharom / Blog / Bejegyzések
Lehetséges érkezők és távozók - Real Madrid
A spanyol Marca internetes portál szerint egyre közelebb van Modric a Real Madridhoz. Mivelkét héttel ezelőtt Mario Mamic, a játékos képviselője...

A spanyol Marca internetes portál szerint egyre közelebb van Modric a Real Madridhoz. Mivel két héttel ezelőtt Mario Mamic, a játékos képviselője személyesen Madridban járt és egy eredményes találkozón vett részt a Real Madrid vezetőivel. Egyetlen bökkenőt az jelenti, hogy a Tottenham 50 millióra becsüli a játékost, azonban a vezetőség maximum 35 millió eurót adna a játékosért.

Hogy hova érkezne? Magam sem tudom. Leginkább 4-3-3-ban tudnám elképzelni, valahogy így: Iker-Arbeloa,Pepe,Ramos,Marcelo-Khedira,Xabi,Modric-Özil,Benzema,Ronaldo. 4-2-3-1-ben viszont már kevésbé. Tud játszani Özil posztján, de inkább amolyan Granero típusú játékos, persze valamivel technikásabb és jobban lát a pályán.

Eddig 285 meccsen 50 gólt és 48 gólpasszt jegyez.

         

A másik lehetséges érkező Maicon. A brazil BL-győztes jobbhátvéd nem a 2010-es formájában játszik lassan 2 éve, de talán Mou szárnyai alatt újra formába lendülne. Hosszútávra nem terveznek vele, hiszen 1 hónap és 31 éves lesz. Támadásban és védekezésben egyaránt jeleskedik. Kérdés, hogy Arbeloa vagy ő lesz-e többször a padon.

365 meccsen 28 gólt és 49 gólpasszt jegyez.
 

          

Már csak az a kérdés, hogy a vezetőség honnan szerezné meg rájuk a pénzt. Nos, Mourinho több játékostól is megakar szabadulni. Bővebben valahogy így:

Lass: 7-10 millió
Altintop: 2-3 millió
Gago: 5-7 millió
Pedro León: 2-3 millió
Kaká: 20-25 millió
Carvalho: ingyen igazolható


Gago a Romából, Pedro León pedig a Getaféból jön vissza. Mivel mind a ketten kölcsönben voltak. Kakáért a pletykák szerint a kínai Gaungzhou Evergrande jelentkezett be akik nem sajnálnának 18(!!!) millió eurós fizetést biztosítani az aranylabdás brazilnak.
Lassért az orosz Spartak Moszkva van közel, egyes hírek szerint megadnák érte a 10 millió eurót. Altintop a korábbi hírekkel ellentétben nem igazolt a Galatasaray csapatához, viszont továbbra is közel van hozzá.

Még néhány rövidhír: Jesét a Benfica szeretné leigazolni. Salgado szerint Maicon helyett Carvajalt kéne felhozni. Mateos a Castilla csapatát fogja erősíteni. Canales még 1 évet marad a Valenciában. Carvalhot a Milan szeretné. Moratát felhozná Mou az első csapathoz