Hatharom / Blog / Bejegyzések
Fejlemény Modric ügyében, hova érkezne?
Az angol The Sun értesülései szerint megegyezett a Real Madrid és a Tottenham Modric átigazolásával kapcsolatban. A hírek szerint Perez...

 

Az angol The Sun értesülései szerint megegyezett a Real Madrid és a Tottenham Modric átigazolásával kapcsolatban. A hírek szerint Perez vállalta a 36 millió fontos összeget, azaz 45 millió eurót.  Pedig a spanyol együttes eddig nem volt hajlandó kifizetni ennyit a horvát középpályásért.
Bár Real Madridhoz közeli források állítják, a hír nem igaz.



Viszont ha jön Modric, valaki távozni is fog. Az egyik legesélyesebb klub, ahova távozhat játékosunk, az AC Milan csapata. Hiszen érdeklődnek Lass, Khedira és Kaká után is. Azonban fizetni nem akarnak. Khedira leigazolását azért tartják lehetségesnek, mert Luka Modric érkezésével kevesebb lehetőséget kaphat a német középpályás. Lass továbbra is rossz formában futballozik és nem találja meg a szerepét a csapatban. Kakáról pedig írtam nemrég.

A kérdés, Modric hol játszana? Közösségi oldalakon látható ez a kérdés sokszor. Hát, leírom az én véleményemet arról, hogy szerintem hova illene be.
Én azzal számolok, hogy Kaká távozik. Ez esetben pedig Özil és DiMaría cseréjének érkezhet. Azonban egy 45 millió eurós játékos több lehetőséget fog kapni. Tehát Xabi és Khedira helyettesítésére is tökéletes lehet, három éven belül pedig Xabi helyét veheti át.
Ez volt Mou szemszögéből. Én azonban egyből a kezdőbe, Khedira helyére raknám be. Nem mondom, hogy Khedira rossz játékos, de Modric nála jobb. Hasonló karakter, felturbózva. Modric nem olyan rossz, mint ahogy sokan gondolják. 

Aztán a másik probléma, hogy sokan nem értik miért kell ő, ha van Kaká. Egyszerű a válasz. Kaká nem lesz a régi, sőt még annak az 50%-os változata se lesz. Vagy környezet váltásra lesz szüksége, vagy ennyi volt. Kaká ideje a Realnál kezd lejárni.