Hatharom / Blog / Bejegyzések
Oviedo - Real Madrid előzetes
Ma 19.45-kor megkezdi a felkészülési meccseit a Real Madrid. Első állomás az Oviedo stadionja lesz. Eredetileg az Atlético Tetouan lett volna, azonban ez nem...

 

Ma 19.45-kor megkezdi a felkészülési meccseit a Real Madrid. Első állomás az Oviedo stadionja lesz. Eredetileg az Atlético Tetouan lett volna, azonban ez nem jött össze.
Az Oviedonak és a Real Madridnak volt már találkozója a múltban, ahol 4-0-ra sikerült megverni őket Portillo és Tote 2-2 góljával. A Castillások is összefutottak már velük, ahol 1-3 arányban nyert a mostani ellenfelünk.

 

                                 



Tavaly ilyenkor már több játékost is igazoltunk, idén viszont még senkit, ennek ellenére nagyon várom a meccset, hiszen olyanok játszanak majd, akik kevesebb lehetőséget kaptak tavaly. Ennek két oka van, egyik az, hogy távozott néhány játékosunk. Gago a Valenciába, Altintop a Galatasarayba. Aki pedig szintén lehetőséget kapott volna a felkészülési meccseken az Carvajal, ő a Leverkusenbe igazolt. A felnőttekhez eddig csak Morata érkezett. A másik ok, hogy az EB-n játszó játékosok több pihenőt kaptak, ezért Ronaldo, Pepe, Coentrao, Özil, Khedira, Arbeloa, Albiol, Ramos, Xabi Alonso és Casillas nem lesz ott ma. Na meg persze Marcelo sem, mert ő az Olimpián vesz majd részt. Benzema pedig a napokban csatlakozott, de valószínűleg nem ő fog kezdeni. Carvalho meg továbbra sem edz a csapattal.
A legfrissebb hírek szerint Sahin gyomorbetegségre panaszkodik, ezért kihagyja a mai találkozót.




A keret:

Adán, Jesús, Pacheco; Varane, Fabinho, Nacho, Mateos, Casado, Ríos, Iván; Granero, Lass, Mosquera, Álex, Juanfran, Denis, Lucas, Callejón, Álvaro López, Di María; Higuaín és Morata. 

Update: Kaká is kimaradt a keretből!

Várható kezdőcsapat:

Adán - Fabinho,Varane,Nacho,Casado - Lass,Álex - Callejón, Granero, Dimaría - Higuaín


Adánnak a mester idén több szerepet ígért, állítólag a Copa del Reyben ő fog védeni. Bár szerintem Mou nem elég tökös ahhoz, hogy mondjuk egy Barca ellen berakja, ha összefutunk velük. Lass tavaly rengeteget ellenkezett Mouval és a vezetőséggel, azonban a portugál tréner továbbra is számít rá, mivel Arbeloanak nem lenne cseréje. Mateos valószínűleg csak az előszezonban fog lehetőséget kapni, ahogy Nacho is. Hiszen mind a kettő fiatal előtt nagyon jó védők sorakoznak. Varane tavaly 1221 percet játszott, idén is hasonlóra számítok. Granero minden bizonnyal hajtani fog a meccsen, Sahinnal együtt. Hiszen mind a ketten kevés lehetőséget kaptak tavaly, pedig jó lenne rotálni, mert Xabi & Khedira páros nem bír ki 40+ meccset végig játszva. Callejón aki mindent megtesz, amit tud, ő sem fog közelebb kerülni a kezdőhöz, de nagyon jó csereember. Mourinho állítólag tegnap azt mondta Kakának, hogy idén csak csereként számol vele és keressen magának új csapatot. DiMaría pedig, hát nehéz eset. Rengeteg támadás megy el rajta, de az is igaz, hogy elképesztő passzokra és cselekre képes néha. Ha kicsit összeszedné magát és lehiggadna, akkor még jobb játékos lehet belőle. Higuaínnal is voltak problémák, hiszen ő sem érezte azt, hogy meghatározó szerepet töltene be. De végül Mounak és a csapatnak, na meg persze a szurkolóknak sikerült meggyőzniük. Szerencsére maradt.

A lényeg az, hogy jó meccsre számíthatunk.