Hatharom / Blog / Bejegyzések
Itt a vége, fuss el véle. Ajax Amsterdam - Real Madrid 1-4
Könnyed mérkőzésen vagyunk túl, nincs más hátra, mint várni a vasárnap esti klasszikust. Ronaldo mesterhármast szerzett, Benzema az...

Könnyed mérkőzésen vagyunk túl, nincs más hátra, mint várni a vasárnap esti klasszikust. Ronaldo mesterhármast szerzett, Benzema az év gólját (?) rúgta ma. 

 

 

A Királyi Gárda védelmét, jobb szélen Arbeloa, Pepe, Ramos, bal szélen Marcelo alkotta. Az előttük lévő középpályát, Xabi Alonso, Essien és Kaká alkotta, a csatársorban Cristiano, Benzema és  Callejón szerepelt. 4-3-3-as alakzatot használta a Mester. 

Az első félidő olyan ismerkedős estnek bizonyult. Ugyan voltak helyzetek, a fehérek, jelen esetben zöldek részéről, de gólig egészen a 42. percig kellett várni. A jeget a portugál Világklasszis törte meg, egy igen csinos góllal. 0-1!
Még a félidő előtt tehát, megszereztük a vezetést, így mentünk szünetre. Az első félidőben igen szépen támadtunk, akár három gólt is rúghattunk volna, ám azonban a kapus gyönyörűen állta a sarat, szép védéseket mutatott be.

A félidőről visszajőve, a francia Gall Kakas duplázott a Real Madridnak, nem is akármilyen góllal.0-2!
Talán az év gólja is lehet ez, nagyon szépen oldotta meg Karim. Már maga a támadás is gyönyörű volt, azaz összjáték maga volt a tökély, aminek a végén egy még fantasztikusabb gól született.

Nem sokkal Benzema gólja után, szépített az Ajax, Moisander góljával.1-2!
Próbált felállni a holland bajnok, de nem tudtak, sőt még lejjebb süllyedtek. Egy kis szünet után a 78. percben Cristiano triplázik a csapatnak. 1-3!
Öt percbe sem telt és ismét gólt ünnepelhettek a Királyiak, a gólt ismét Ronaldo rúgta, és így már mesterhármast szerzett az Ajax otthonában. 1-4!

Nem volt nehéz mérkőzés, senki se számított, hű de kemény ellenfélre. Az első félidő az ismerkedésről szólt, a második félidő már harcról, ahol -ismét- ők maradtak alul. De nem csak ők voltak selejtek, a labdák is azok voltak. Két darab labdát kellett kicserélni az első félidő alatt. Ejnye- ejnye, tessenek már jobban odafigyelni, jóóóóó vaaaaan?

Egy újabb piros pont került a csapat ellenőrzőjébe, szépen játszottunk, jól alakítottuk ki a helyzeteket, pont egy ilyen mérkőzésre számítottunk. Most pedig jöhet a nyolc óra pihenés, a nyolc óra szórakozás, majd a nyolc óra munka. Mert vasárnap nem kis kocsmában szeretnénk megünnepelni a Real Madrid győzelmét, a katalánok ellen. MERT A KOCSMÁBAN, OTT VAN A NAGY ÉLET...

Ennyi volt, jöttünk, láttunk gólt rúgtunk és megvertük az ellenfelet. Bezsebeltük a 3 pontot, várhatjuk a klasszikust. HŰHA, én máris extázis hangulatban vagyok.

A Klasszikuson a Barcelona csapatában nem lesz jelen Puyol és Mascherano.
Puyolnak jobbulást és mihamarabbi ( a klasszikus után) gyógyulást kíván a szerkesztőség.

Megköszönném megtisztelő figyelmeteket, tartsatok továbbra is velünk.

JÖN AZ EL CLASICO!

HALA MADRID!