Hatharom / Blog / Bejegyzések
Valencia no.7, Kagawa no.26, Powell no.25
A trió mezszámai: Antonio Valencia kapta meg a Manchester Unitednél nagy becsben tartott 7-es számot, Shinji Kagawa, aki elutasította a 7-est a 26-ost kapta, Powell...

A trió mezszámai: Antonio Valencia kapta meg a Manchester Unitednél nagy becsben tartott 7-es számot, Shinji Kagawa, aki elutasította a 7-est a 26-ost kapta, Powell pedig megörökölte Valenciától a 25-öst.

 

 

Sokak szerint Antonio nem a megfelelő ember, hogy ezt a számot viselje, ugyanis nem tartják őt annyira, mint a korábbi 7-eseinket: George Best-et, Bryan Robson-t, Eric Cantoná-t, David Beckham-et, Cristiano Ronaldó-t és Michael Owen-t - utóbbinál biztosan mindenki többre tartja, ugyanis többet tett le az asztalra, mint Michael.

 

Ez valóban egy fontos szám a klubnál, és nehéz kiérdemelni. Meggyőződésem van róla, hogy Valencia kiérdemelte, nagyon elkötelezett a klub iránt, egy kiváló játékos, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, és mindemellett nagy alázattal játszik. A nyilatkozatai is arról árulkodnak, hogy mindent megtenne a klubért, és itt fejezné be pályafutását. Rövidebben: jó helyre került ez a mezszám, nagyon jó kezekben lesz Valenciánál.

 

Azért 25-ösben is tündökölt.